11 C
Campulung Muscel
01/03/2024

Avarie de proporţii pe varianta Câmpulungului. A cedat şi conducta cea nouă, care a înlocuit-o pe cea afectată

Neefectuarea la timpul lor a lucrărilor de modernizare a reţelelor de apă şi canalizare generează avarii de proporţii, cum este cea produsă de curând pe Bulevardul Ion Mihalache. Vechimea infrastructurii de apă şi canalizare îşi arată din nou efectele, constând într-un crater de toată „frumuseţea” pe ceea ce localnicii numesc „varianta Câmpulungului”, tranzitată de vehicule de tonaj greu. „Centura” este una dintre rutele municipiului cu trafic infernal, iar o avarie de amploarea celei despre care relatăm este exact ce lipsea.

Conducta veche a reţelei de canalizare, practic, s-a prăbuşit în dreptul Unităţii de Pompieri şi, din păcate, nici reparaţia n-a salvat situaţia dezastruoasă, în care o arteră importantă a localităţii, intens circulată, a fost spartă serios, pentru a se pune la punct defecţiunea. „Când au încercat să conecteze conducta nouă, cu care au schimbat-o pe cea veche, a căzut şi aceasta. Prin urmare, trebuie executată săpătură până la Liceul Teoretic „Dan Barbilian”. Le-am spus că, dacă tot fac acest lucru, să schimbe şi tronsonul de conductă de apă, care este pe partea cealaltă, exact pe această lungime, ca să putem să punem un covor asfaltic şi să nu mai fie petic lângă petic. Şi să ştii că de acel tronson nu te mai atingi.”, a precizat primăriţa Elena Lasconi, decisă să continue investiţiile în reţele subterane, cum sunt cele executate cu fonduri europene prin GAL, chit că electoratul n-are ochi pentru ele.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!