13 C
Campulung Muscel
02/12/2023

ADP continuă reabilitarea trotuarului de pe strada Revoluţiei

De curând, s-au reluat lucrările la trotuarul de pe strada Revoluţiei, care face legătura dintre cartierul Grui şi oraş, pe sensul de coborâre.

Conform lui Bogdan Pătru, directorul serviciului ADP, lucrarea de reabilitare a acestui trotuar a fost începută de mai mult timp, dar s-a oprit temporar pentru a se concentra pe zonele străzilor care necesitau frezare şi fluidizare a traficului. După finalizarea acestor lucrări, echipa ADP a revenit la cea iniţiată pe trotuarul de pe strada Revoluţiei.

În următoarea perioadă se va proceda la montarea bordurilor până spre finalul săptămânii viitoare, în funcţie de rezultatul contestaţiei pentru achiziţia de bitum. „O să mergem cu montatul bordurii până spre finalul săptămânii viitoare, când se va da rezultatul contestaţiei. La achiziţionarea de bitum a contestat firma pierzătoare, şi acum se discută achiziţia, iar în momentul când ni se dă aprobarea câştigătorului, facem imediat achiziţia de bitum şi începem şi cu asfaltul. Deocamdată, mergem înainte cu bordurile şi cu pregătirile. Vrem să mergem până jos la intersecţie, lângă Spitalul de Pneumoftizologie, să vedem cât ne va permite timpul şi restul de lucrări, pentru că o să înceapă parcările şi alte priorităţi, dar, până la urmă, Primăria ne dă această prioritizare. În momentul acesta, având în vedere că avem golul de producţie cu privire la staţia de asfalt, pentru că nu avem bitum, mergem pe reparaţii la trotuarul acesta”, a explicat Bogdan Pătru.

Pe de altă parte, mai sunt şi alte sarcini de care ADP trebuie să se ocupe, precum raliul care se desfăşoară în perioada 21-22 octombrie 2023, sau „Focul lui Sumedru”, care va fi pe 25 octombrie 2023. „Ne dau puţin peste cap şi evenimentele din perioada următoare. De exemplu, este raliul, unde trebuie să asigurăm curăţenie şi toalete, apoi este „Focu lui Sumedru”, pe care trebuie să îl pregătim. Trebuie făcută curăţenie, tunsă iarba acolo, pentru a nu avea probleme cu focul. Mai este şi plantatul florilor pe bulevard. Au apărut lucrări care trebuie acoperite şi oamenii sunt tot aceeaşi, nu avem alţii. Le ducem pe toate şi tragem tare cât putem!”, a menţionat Bogdan Pătru.

Cu privire la avarii, directorul serviciului ADP a menţionat că după ce se va face achiziţia de bitum, se vor concentra pe remedierea acestora, care apar zilnic în oraş. De asemenea, după ce se va elibera autorizaţia privind parcările din cartierul Grui, atenţia se va îndrepta către acestea două, în funcţie de prioritizarea pe care ADP o va primi de la Primărie.

Pe de altă parte, anul acesta nu vor mai fi asfaltate alte străzi, deoarece, potrivit lui Bogdan Pătru: „Străzi, anul acesta, nu mai facem, pentru că s-a cam terminat bugetul de funcţionare pe reparaţii, iar pe investiţii avem numai parcări, în acest moment”.

R.A.Ș.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!