1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

Cerc pastoral la parohia Bughea de Jos, protoieria Câmpulung Muscel

În cele șase protopopiate din Arhiepiscopia Argeșului și Mscelului se desfășoară în această perioadă întâlniri ale cercurilor pastoral-misionare.

În cadrul acestora, preoții conferențiari au pregătit diferite referate cu teme legate de titulatura Anul comemorativ al imnografilor și cântăreților bisericești.

În prezența Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic Argeșeanul, preoții din cercul pastoral-misionar nr. 1 al protoieriei Câmpulung Muscel s-au întâlnit astăzi în biserica cu hramul Sfinții Apostoli Petru și Pavel din parohia Bughea de Jos. Lucrările au debutat cu săvârșirea rugăciunii, urmată de susținerea unui referat cu tema ,, Cântarea reloigioasă în Sfânta Scriptură” – întocmit după tematica stabilită de Sfântul Sinod al B.O.R.

În cadrul acestei întâlniri, Ierarhul Argeșean a evidențiat faptul că toate textele din slujbele oficiate în cadrul Bisericii Ortodoxe au la bază Sfânta Scriptură.

Întâlnirea cu preoții din protopopiatul Câmpulung Muscel a oferit posibilitatea Chiriarhului Eparhiei de a afla diferitele probleme pastoral-administrative din viața parohiilor argeșene arondate acestui cerc pastoral, toții preoții fiind îndemnați să facă eforturi în a asigura cele mai bune condiții pentru buna desfășurare a slujbelor în bisericiile parohiale.

Sursa text și foto: Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!