15.5 C
Campulung Muscel
17/06/2024

Elena Lasconi, primul loc pe lista USR pentru alegerile europarlamentare de la anul

Ştirea care a „înfierbântat” fluxurile de ştiri naţionale o are pe primăriţa Câmpulungului, Elena Lasconi, în fruntea listei USR la alegerile europarlamentare din iunie 2024. Presa naţională a preluat rapid comunicatul postat în această dimineaţă de USR, care dezvăluie încă din titlu cine este omul cu greutate, pe care se bizuieşte partidul la scrutinul electoral de la anul. „Elena Lasconi deschide lista USR pentru europarlamentare” este marele anunţ al formaţiunii care, cu această ocazie, a schimbat şi fotografia de copertă a paginii de Facebook cu o imagine a Elenei Lasconi de la un eveniment politic. Primăriţa Câmpulungului este şi subiectul unui clip de promovare a partidului, care se bazează aptitudinile Elenei Lasconi de om de imagine, datorită popularităţii sale la nivel naţional, peste cea a tuturor liderilor USR la un loc.

  • USR: „Elena ne va reprezenta cu cinste în Parlamentul European”

Informaţia care ţine capul de afiş al ştirilor politice de astăzi, 15 septembrie 2023, are la bază comunicatul USR, publicat, în această dimineaţă, pe pagina de socializare a formaţiunii.

„BN al USR a decis, vineri, la propunerea preşedintelui Cătălin Drulă, ca lista de candidați ai partidului pentru alegerile europene să fie deschisă de Elena Lasconi, Dan Barna, Vlad Voiculescu și Vlad Botoș.

Elena Lasconi deschide lista USR pentru alegerile europarlamentare. Elena a reușit să schimbe fața Câmpulungului în doar trei ani de mandat. A început proiecte de peste 400 de milioane de lei. Asta înseamnă bugetul orașului pe 40 de ani. 40 de ani în 3 ani de mandat.

Elena ne va reprezenta cu cinste în Parlamentul European. România are nevoie de viziunea, energia și de profesionalismul ei.

În deschiderea listei USR pentru alegerile europene mai sunt:

Dan Barna, vicepreședinte ALDE Europa, fost vicepremier, cu o contribuție esențială la conceperea PNRR.

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, un neobosit luptător pentru drepturile pacienților.

Vlad Botoș, unul dintre cei mai influenți și activi europarlamentari români.

Cătălin Drulă, președintele USR: „USR va trimite la Bruxelles oameni cu experiență în administrație, fonduri europene, politică externă și negociere. Iar polul de dreapta din jurul USR va propune o listă comună de candidați care să îi reprezinte cu cinste”.”, este comunicatul USR, preluat rapid de întreaga presă centrală şi locală.

  • Elena Lasconi: „Este o responsabilitate imensă, dar şi o onoare. Sunt sigură că voi fi sprijinită şi de membrii USR”

Elena Lasconi, preşedintele USR Câmpulung, a dezvoltat anunţul colegilor de partid, declarându-se onorată de responsabilitatea încredinţată.

„Mă bucur că oamenii faptelor au parte de recunoaştere. La propunerea lui Cătălin Drulă, membrii Biroului Naţional USR au votat ca eu să deschid lista pentru alegerile europarlamentare. Este o responsabilitate imensă, dar şi o onoare. Sunt sigură că voi fi sprijinită şi de membrii USR.

Alegerile europarlamentare sunt cele mai importante alegeri de anul viitor şi pentru că sunt primele. Câmpulung Muscel este parte din viaţa mea, iar în ultimii trei ani este însăşi viaţa mea şi tot ce fac, fac pentru câmpulungenii mei. Recunoaşterea colegilor mei din USR vine ca urmare a faptelor mele. Am arătat ce poţi să faci dacă vrei cu adevărat să schimbi în bine un oraş. Și poate că această propunere vine după ce am arătat că poţi transforma un oraş cu dragoste pentru oameni şi prin accesarea de fonduri europene. Avem deja finanţare cât e bugetul oraşului pe aproape 40 de ani. E un moment istoric. Suntem un exemplu atât pentru România, cât şi pentru Europa.

Am intrat în politică pentru a contribui la schimbarea Câmpulungului, a României în bine. Asta nu se poate decât prin schimbarea reală a clasei politice. Adică a politicienilor de tinichea, a celor care se ţin cu dinţii de funcţii şi care se folosesc de toate pârghiile ca să îi împiedice pe oamenii de bună credinţă să FACĂ. Pentru că după ei, pur şi simplu, nu trebuie să faci.

Eu am un vis şi am hotărârea să-l transform în realitate. Vă invit să fiţi în clasa celor care construiesc şi nu în a celor care distrug! Această veste o să-i încrânceneze şi mai tare pe politicienii din vechea clasă politică. Lupta o să fie şi mai grea. Dar când am ales eu calea uşoară?

Dragi câmpulungeni, minciunile pe care le-aţi auzit până acum despre mine sunt nimic faţă de ceea ce urmează. Judecaţi faptele şi, mai ales, aveţi încredere! Începând de acum, am nevoie de susţinerea voastră şi o să vedeţi că o să fie bine.

O să continui să muncesc cu pasiune pentru Câmpulung. Avem multă treabă, iar la anul e maraton de alegeri. Ce decide fiecare prin vot contează. Nu mai vreau să aud “pe mine nu mă interesează politica”. Politica şi, mai ales, oamenii care o fac ne influențează viaţa în rău sau în bine. Se goleşte ţara de români şi nu e bine. Aşa că 2024 e anul tău, cel care vei face schimbarea în bine, aşa cum crezi şi cum simţi.”, a transmis Elena Lasconi.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!