15.5 C
Campulung Muscel
17/06/2024

Un egal cât o victorie! ARO Câmpulung – SC Popeşti-Leordeni 0-0

ARO Câmpulung a disputat, vineri după-amiază, în faţa a aproximativ 400 de spectatori, primul meci pe teren propriu din actuala stagiune a Ligii a 3-a, adversară fiind echipa din Popeşti-Leordeni, care se anunţă şi în acest sezon o candidată serioasă la barajul de promovare în cel de-al doilea eşalon fotbalistic al ţării. Oaspeţii au venit la Câmpulung cu un moral ridicat, după cele două victorii din debutul sezonului, 2-1 în deplasare la CSO Plopeni şi 3-2 acasă cu Dunărea Giurgiu, şi-au dorit foarte mult victoria, au ratat şi un penalty, însă scorul final a fost unul alb.

Lovitura de start a acestei partide a fost dată de un fost jucător emblematic al echipei ARO Câmpulung şi al fotbalului muscelean, în general, Sergiu Coman, cel care a marcat golul promovării în în Liga a 2-a, în barajul din 1995 contra formaţiei ICIM Braşov. Faţă de primele două meciuri din actuala ediţie de campionat, antrenorul Ionuţ Mihu a făcut două modificări în formula de start, titularizându-i, inspirat, pe Dragoş Troană (jucător de câmp) şi Iannis Muşat (portar), ultimul fiind, în opinia multora, cel mai bun jucător al partidei.

Meciul nu a fost spectaculos ci unul tehnicizat, fiecare echipă încercând în primul rând să nu primească gol. S-a jucat pe contre, cu o oarecare superioritate de partea oaspeţilor, care au fost mai insistenţi în atac. În minutul 28, Măzărache putea schimba soarta meciului, însă lovitura sa de cap este respinsă de portarul Andrei Voican. Oaspeţii au cea mai mare oportunitate de a marca în minutul 55, după ce arbitrul întâlnirii dictează un penalty în favoare lor, la o imprudenţă a lui Fieraru, care primeşte şi cartonaşul roşu.

Lovitura de pedeapsă este executată de Onur Kaplan însă Iannis Muşat nu poate fi învins. Pe lângă această paradă, tânărul portar de la ARO s-a remarcat şi în alte faze de poartă ale fotbaliştilor din Popeşti-Leordeni, având intervenţii prompte şi sigure. Cinci minute mai târziu, oaspeţii rămân şi ei în 10 jucători după ce portarul Andrei Voican primeşte două „galbene” şi este eliminat de pe teren pentru proteste şi injurii la adresa centralului. Până la finalul meciului nu se mai întâmplă nimic notabil iar partida se încheie la egalitate. În etapa următoare ARO Câmpulung va întâlni în deplasare echipa CS Păulești.

ARO Câmpulung: Iannis Mușat – Theodor Butoiu, Laurențiu Robu, Alin Fieraru, Cosmin Oprean, Bogdan Chiper, Simon Măzărache (cpt), Andrei Neicu, Matteo Olaru, Gabriel Jenaru, Dragoș Troană. Antrenor: Ionuţ Mihu

Au mai jucat: Teodor Peștișor, Darius Grigore, Mario Durdun, Denis Pia.

Rezerve neutilizate: Robert Moise – Rareș Marinescu, Francesco Bucurescu și Antonio Papuc.

N.MANOLE

 

Rezultate Seria 4, etapa 3

vineri, 8 septembrie 2023, ora 17:00

FC Pucioasa – Tricolorul Breaza  2-2

Valentin Ioniță (40), Iulian Zamfir (63) / Răzvan Catană (44), Narcis Marina (70 – autogol)

Aro Muscelul Câmpulung Muscel – SC Popeşti Leordeni 0-0

sâmbătă, 9 septembrie 2023, ora 17:00

CS Blejoi – CS Dinamo Bucureşti  1-4

Bogdan Dima (73) / Daniel Mihai (31), Robert Băciuț (46), Claudiu Juncănaru (64), Cristian Delciu (82)

CSO Plopeni – Flacăra Moreni 1-2

Roberto Alexandru (83) / Ionuț Zaharia (18), Iulian Drăgan (65)

Dunărea Giurgiu – CS Păuleşti 3-0

Vlad Șerbănescu (12), Sorin Mănăilă (50), Alexandru Popescu (65)

Clasament Seria 4

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!