6.9 C
Campulung Muscel
01/12/2023

Maxi-taxi asigură transportul până la CERAMUS pe durata Festivalului de Film. Vor fi şi curse speciale, seara, pentru întoarcerea în oraş

Organizatorii Festivalului de Film, care se va desfăşura săptămâna viitoare, de marţi, 5 septembrie, până joi, 8 septembrie, inclusiv, au veşti bune pentru cei care doresc să ajungă în Grui, la Complexul CERAMUS. Maxi-taxi circulă până la locul evenimentului, ultima cursă, din centru, de la statuie, şi din Vişoi, de la Mall, fiind programată la ora 17.30. De asemenea, la încheierea programului festivalului, se vor organiza curse speciale pentru întoarcerea în oraş, în funcţie de numărul pasagerilor. Cursele extinse, şi ca distanţă, şi ca interval orar, sunt valabile şi pentru seara de teatru, luni, 4 septembrie.

Anunţul organizatorilor, pe care îl preluăm în sprijinul celor care nu au posibilitate de transport, conţine informaţii utile pentru câmpulungenii care, la ediţia trecută, au sesizat distanţa drept cauză care i-a împiedicat ca să ajungă la eveniment.

„Pentru cei care vor să ajungă în baza CERAMUS, unde se va desfăşura Festivalul de Film, vă informăm că operatorul de Maxi Taxi a agreat prelungirea rutei şi a programului, pentru a veni în sprijinul doritorilor, în perioada 4-8 septembrie.

Astfel, plecarea microbuzelor are loc din jumătate în jumătate de oră, ultima cursă 17.30:

Traseu 1: de la statuie – Hotelul Regal – Grui – CERAMUS – retur centru

Traseul 2: Mall – CERAMUS – retur centru

Pentru întoarcerea în oraş, seara, la încheierea programului de festival, în funcţie de numărul călătorilor, se vor organiza curse speciale. Vă aşteptăm la Festivalul de Film CERAMUS!”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!