1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

Primarul de la Hârtieşti caută executantul unui contract de drumuri, de 17,5 milioane de lei

Una dintre ofertele atractive de lucru pentru constructorii de drumuri provine din comuna musceleană Hârtieşti. Aici a fost scos la licitaţie un contract de modernizare a unor căi de acces de pe teritoriul localităţii, în valoare de aproximativ 17,5 milioane de lei. O valoare însemnată, care va genera, probabil, ceva concurenţă din partea executanţilor interesaţi de anunţul proaspăt postat pe SICAP, portalul de specialitate destinat achiziţiilor întreprinse de primării şi nu numai. Invitaţia a fost lansată de autorităţile locale pe 22 august 2023, aşadar, este vorba despre o oportunitate de lucru nou-nouţă ivită pentru societăţile cu acest profil de activitate, vizate de apelul de a-şi depune ofertele.

Termenul până la care constructorii sunt aşteptaţi să acceseze procedura este 9 septembrie 2023. Valoarea totală estimată a investiţiei intitulate „Modernizare de drumuri în comuna Hârtieşti” se cifrează la 17.471.101,43 lei. Va câştiga contractul ofertantul dispus să execute la preţul cel mai mic categoriile de lucrări descrise în proiectul tehnic întocmit de Anarecom Regioserv SRL.

Între condiţiile impuse celor cărora le-a atras atenţia anunţul Primăriei Hârtieşti se află şi aceea ca ofertantul, ofertantul asociat, terţul susţinător şi subcontractantul să nu se afle în conflict de interese cu următoarele persoane cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante şi al furnizorului de servicii auxiliare achiziţiei, implicate în organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire: primarul Ion Cosmin Ştefan, viceprimarul Cătălin Petre Muraru, secretarul general Ana Maria Hepeneţ, consilierii locali George Valentin Chiţulescu, Gheorghe Tănăsescu, Bogdana Ionela Miriţă, Ion Şindilaru, Ion Florinel Iacob, Gheorghe Viorel Mesteacăn, Silviu Iulian Simion, Narcis Viorel Ion, Ion Creţu, Anghel Aurel Enache, Florina Chiţulescu – consilier achiziţii publice, preşedinte de comisie, Ancuţa Burhan – inspector, membru al comisiei, Irina Clara Siminuc – contabil, membru al comisiei de evaluare. Persoanele din cadrul furnizorului de servicii sunt: Aurelia Cerasela Stoica şi Sînziana Cristina Stoica. „E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!