6.9 C
Campulung Muscel
01/12/2023

La Bughea de Sus s-a turnat primul strat de asfalt pe drumul ce leagă comuna de Albeştii de Muscel

La începutul lunii august 2023, drumul judeţean Câmpulung-Bughea de Sus-Albeştii de Muscel a intrat în reabilitare. Până la data de 10 august s-a turnat asfalt pe o lungime de 6,5 kilometri, în localitatea Albeştii de Muscel. De asemenea, pe 10 august, pregătirea fundaţiei cu piatră spartă a început în comuna Bughea de Sus, pe o suprafaţă de 2,1 kilometri.

Recent, a fost turnat primul strat de asfalt pentru cei 2,1 kilometri care leagă Albeştii de Muscel de Bughea de Sus. Această investiţie este finanţată din bugetul Consiliului Judeţean Argeş, care desfăşoară proiecte pentru modernizarea infrastructurii rutiere la nivel judeţean, beneficiind de fonduri europene, guvernamentale şi cele proprii, cu scopul de a moderniza sute de kilometri de drum. În perioada următoare se pregătește operațiunea pentru turnarea stratului al doilea de asfalt.

Astăzi, potrivit primarului comunei, Nicolae Tarbă, „stratul doi de asfalt a avut o fază determinantă, fiind prezenţi cei de la ISC. După ce vor primi raportul, mâine sau în zilele următoare, putem vorbi şi despre turnarea stratului al doilea”, a menţionat edilul.

Valoarea totală a proiectului este de 25.600.000 lei cu TVA, iar 11.000.000 lei cu TVA provin din bugetul Consiliului Judeţean Argeş.

R.A.Ş.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!