1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

David Nedelcu și Teodora Merlă și-au disputat o finală, la Șura Mare

Sâmbătă, în Campionatul Național de Slalom Paralel, pe circuitul Master Speedway din Șura Mare, Sibiu, s-a desfășurat etapa cu numărul III din acest sezon. Pilotul muscelean David Nedelcu, de la Clubul RB Racing este câștigătorul acestei etape, el aflându-se la primul succes, la general, din carieră. În finala clasei Juniori Pro, David Nedelcu a concurat cu colega sa, Teodora Merlă.

Etapa cu numărul III, din cadrul Campionatului Național de Slalom Paralel, desfășurată pe circuitul Master Speedway din Șura Mare, Sibiu, a reprezentat pentru clubul muscelean RB Racing un moment de mare satisfacție. Pilotul David Nedelcu, concurând pe un Renault 5, a reusșit să se impună la Open, în fața localnicului Liviu Rusalim și a unui alt pilot muscelean, fost pilot la RB Racing, Mihai Pelmuș. David Nedelcu a fost cel mai rapid pilot la Clasa Juniori Master.

La Clasa Juniori Pro, David Nedelcu a concurat, în finală, cu colega sa de la RB Racing, Teodora Merlă, impunându-se și la această categorie. În pofida unor probleme tehnice, Teodora s-a comportat admirabil, chiar dacă a fost întrecută de câștigătorul etapei, ea clasându-se pe locul secund în Clasa Juniori Pro și pe locul patru la Clasa Femina. Următoarea etapă de Slalom Paralel este programată pentru 19 August, tot la Șura Mare, iar componenții clubului muscelean au așteptări mari și de la această competiție. Pe agenda piloților musceleni urmează etapa cu numărul 4 din cadrul Campionatului Național de RallyCross, programată pentru 15-16 Iulie, pe circuitul de la Băbana.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!