0.7 C
Campulung Muscel
07/12/2023

Un copil s-a izbit cu bicicleta de o mașină aflată în mers, la pasarela de la Autogara Montana

Astăzi, 30 iunie 2023, în jurul orei 14.00, la pasarela de la Autogara Montana, un elev al unei școli auto a avut parte de un incident neprevăzut.

Din primele informații, oferite de către instructorul școlii de șoferi a cărei mașini a fost avariată, se pare că un copil care cobora cu viteză de pe pasarelă, fără frâne la bicicletă, a intrat în mașina acestuia care se deplasa regulamentar pe drumul principal, semaforul fiind pe culoarea verde pentru autovehicule.

La fața locului au sosit rapid polițiștii din cadrul Secției de Poliție a Municipiului Câmpulung, însoțiți de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Copilul a fost transportat la Spitalul Municipal Câmpulung pentru a primi îngrijiri medicale. Din fericire, examinarea inițială efectuată de către medici a relevat faptul că acesta nu prezenta fracturi sau alte leziuni grave, dar era puternic speriat din cauza incidentului. Poliția Municipală Câmpulung continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

R.A.Ș

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!