25.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

O șoferiță din Baia Mare a provocat un incident rutier la Câmpulung

  • Două maşini avariate, un gard distrus. Acesta este bilanţul unui accident rutier care a avut loc în această dimineață la Câmpulung, în intersecţia de la Spitalul TBC.

Nu a fost nici primul şi, cu siguranţă, nu va fi nici ultimul incident rutier din zona respectivă, intersecţia fiind catalogată ca fiind una cu risc major de producere de accidente. Şi asta pentru că, de cele mai multe ori, unii şoferi uită semnificaţia indicatoarelor rutiere şi se aventurează orbeşte în intersecţie, fără a mai acorda prioritate. Aşa s-a întâmplat şi astăzi, în jurul orei 8.15, când un autoturism Dacia Duster, care cobora din Grui, a fost lovit în plin de un autoturism Toyota, care se deplasa din stânga, dinspre Liceul cu Program Sportiv, al cărei şoferiță, Cornelia B., de 69 de ani, din Baia Mare, nu a oprit pentru a se asigura la STOP. În urma impactului,  mașina de fabricație românească fost proiectat în gardul care împrejmuieşte una dintre clădirile spitalului TBC. Șoferul Duster-ului a avut nevoie de îngrijiri medicale însă a refuzat deplasarea la spital. Ambele mașini au fost serios avariate.

Un echipaj de pompieri de la Detașamentul Câmpulung a asigurat măsurile specifice de prevenire ale incendiilor în cazul unui accident rutier produs între două autoturisme în zona Spitalului TBC din municipiul Câmpulung. În urma evenimentului a fost avariat și un branșament la rețeaua de gaze.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean a monitorizat o persoană, care ulterior nu a avut nevoie de transport la spital.

Alex Barbu

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!