20.2 C
Campulung Muscel
25/06/2024

Victorie pentru CS Muscel, echipa care va juca finala Turneului de Volei Speranțe

Sâmbătă, 13 mai 2023, s-a jucat meciul dintre CS Muscel și CSS Buzău. Victoria a fost, ca de fiecare dată, de partea echipei CS Muscel, care a învins adversarele cu un scor de 3-1.

  • CS Muscel, echipa favorită, va juca finala duminică, 14 mai 2023

Ultimul meci disputat din cadrul Turneului Final de Speranțe dintre CS Muscel și CSS Buzău a fost unul dificil, însă, galeria și oamenii prezenți în sală le-au oferit voleibalistelor energia de care au avut nevoie pentru a câștiga, categoric, jocul. Acestea au jucat exemplar, oferind tot ce au avut mai bun pentru a se detașa de adversarele care au reușit să le egaleze în cel de-al doilea set. Scorul a fost destul de strâns, iar ultimul set a fost câștigat la limită de către CS Muscel, cu 25-23.

Pentru echipă, mâine, 14 mai 2023, urmează cel mai important meci al sportivelor, finala mare, în care vor juca împotriva echipei CSV Craiova pentru medalia de aur. Cu siguranță, acestea vor fi susținute în permanență de către galerie, părinți, public și nu în ultimul rând, ghidate în cel mai bun mod posibil de către antrenorul Adrian Mihăilă și kinetoterapeutul Ana Maria Tătaru. Victoria este aproape, iar voleibalistele vor avea nevoie de tot sprijinul din partea susținătorilor. Reamintim că este pentru prima dată când se desfășoară finala unui astfel de turneu în Câmpulung și că, totodată, echipa favorită este CS Muscel. Vom reveni cu mai multe detalii după meciul final.

Credit foto: Facebook CS Muscel Volei
Robert Adrian Ștefan

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!