3 C
Campulung Muscel
29/11/2023

Bursa generală a locurilor de muncă se va organiza și la Câmpulung

Vineri, 2 mai 2023, începând cu ora 9.30, în județul Argeș, se va organiza bursa locurilor de muncă, activitate ce a fost reluată după o lungă pauză de restricții din cauza pandemiei, în care relațiile cu publicul au fost suspendate. La Câmpulung, activitatea se va desfășura la sediul ALOFM (Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă) Câmpulung, Bulevardul Ion Mihalache, numărul 119, de la ora 9.30. În cadrul acestui eveniment, orice persoană care nu are un loc de muncă, indiferent de studii, va avea posibilitatea de a se întâlni și de a discuta cu agenții economici cu privire la diferite oferte ale unei game largi de meserii.

  • Iată care sunt agenții economici înscriși, până în data de 10 mai 2023

În prezent, la Câmpulung, există opt agenți economici care au confirmat participarea și care au pus la dispoziție aproximativ 100 de locuri de muncă. Înscrierile se fac până în dimineața zilei de vineri, 12 mai 2023, timp în care pot confirma participarea și alți agenți economici.

Lista agenților economici și ofertele locurilor de muncă, la data de 10 mai 2023:

  • SC CRISVAL SRL: 2 mecanici auto
  • BNP CAZACU SORIN: O secretară
  • SC FILOCONF SRL: 5 posturi de muncitor necalificat, 5 posturi de crioitor
  • SC MANPOWER: 20 de posturi de montator subansamble, 5 posturi de acoperitor metale, 5 posturi de vopsitor industrial
  • SC ONU PROD SRL: 3 posturi de operator la mașini unelte
  • SC ROMTURINGIA SRL: 2 posturi electrician auto, 2 posturi lăcătuș mecanic, 2 posturi sudor, un post inginer AR, un muncitor necalificat
  • SC GLADIOLA SRL: un contabil șef, un casier, un lucrător comercial
  • SC PENSIUNEA XANDRA SRL: 5 posturi de muncitor necalificat

Potrivit lui Paul Petrescu, director ALOFM Câmpulung, „suntem deschiși la orice participare, oricând, pentru că interesul este de a se întâlni cei care oferă locuri de muncă cu cei care sunt în căutarea acestor locuri!”.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!