25.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Cel mai important contract al primarului Petre Boncoi: reparaţia drumului Valea Cârstii

Cele mai mari contracte, ca valoare şi amploare a lucrărilor propuse, le au primarii de la Dâmbovicioara, Rucăr şi Lereşti, unde licitaţiile pentru găsirea constructorilor de drumuri, canalizări şi edificii culturale sunt în derulare. Însă, la capitolul achiziţii directe, cele mai multe contractări le are primarul Petre Boncoi, de la Valea Mare Pravăţ. Investiţiile sale se limitează la valoarea acceptată pentru a intra în categoria „cumpărărilor directe”, de aici şi diversitatea programului de modernizare a localităţii prin intervenţii mai mici şi mai uşor de suportat din rezerva locală. Dintre toţi edilii musceleni, Boncoi junior are, din acest punct de vedere, agenda cea mai încărcată. Adică are cele mai multe lucrări planificate, chiar dacă sunt mai reduse ca anvergură, fiind finanţate din bugetul local.

  • Prima dintre lucrările propuse la Valea Mare Pravăţ, la care ne vom referi în acest articol, constă într-o reabilitare de drum. Mai precis, se repară drumul Valea Cârstii, pentru care achiziţia serviciilor constructorului a fost realizată pe 11 aprilie 2023. Contractul a fost încredinţat unui vechi colaborator al primarului Boncoi senior, cu care acesta a reparat, în mandatele trecute, foarte multe dintre străzile localităţii. Drum Construct Logistik SRL, din Miceşti, a obţinut lucrarea la un preţ de 480.313,63 lei. Intervenţia constă în reparaţii ale structurii rutiere existente, execuţia unei structuri rutiere noi din balast şi piatră spartă, curăţirea şi amorsarea suprafeţelor, aşternerea stratului de legătură şi a celui de uzură, platforme de încrucişare, acostamente din balast şi semnalizare rutieră.
  • Înaintea acestui contract, primarul Petre Boncoi a atribuit unul având ca obiect execuţia drenului şi a şanţului pentru scurgerea apei pluviale în satul Fântânea, punctul „Calea Ferată”. Atribuirea directă din 29 martie 2023 s-a făcut în favoarea firmei Cold-Ravel SRL, din Aninoasa, la preţul de 285.860 lei.
  • Tot cu Cold-Ravel SRL colaborează primarul Boncoi şi pentru amenajarea parcării la Şcoala Gimnazială Valea Mare Pravăţ. Contractul i-a fost atribuit direct întreprinzătorului muscelean în aceeaşi zi cu precedentul, 29 martie 2023, preţul acestei din urmă lucrări fiind de 88.356,23 lei.
  • Cel mai proaspăt angajament de lucru încredinţat direct de administraţia publică a comunei învecinate priveşte execuţia grupului sanitar la stadionul din Valea Mare Pravăţ. Achiziţia serviciilor executantului s-a realizat pe 24 aprilie 2023, la preţul de 150.600,86 lei. Va amenaja toaleta propusă o firmă din Câmpulung, Elvamar Struktur SRL.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!