14.6 C
Campulung Muscel
28/05/2023

Un medic ATI se transferă de la Făgăraş la Spitalul Câmpulung

Subiectele legate de Spitalul Câmpulung nu lipsesc de pe ordinea de zi a niciunei şedinţe a Consiliului Local, fie ordinară, fie extraordinară. O hotărâre pe această temă a completat, în regim de urgenţă, documentaţia pregătită pentru dezbaterea de miercuri după amiază, când aleşii erau convocaţi ca să aprobe depunerea proiectului legat de ghenele sofisticate dorite de Primărie, implementat cu fonduri UE. Mai precis, conducerea Spitalului Municipal solicita modificarea a două poziţii din statul de funcţii al instituţiei, ambele vizând posturi de medici de Terapie Intensivă.

  • Un medic vine de la Făgăraş. Alt post pentru un medic specialist ATI va fi scos la concurs

Prima funcţie vacantă a cărei transformare era cerută de managerii Spitalului Câmpulung era cea de medic primar în specialitatea ATI, la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă. Prin votul Consiliului Local de la jumătatea acestei săptămâni, poziţia este „retrogradată” la medic specialist în aceeaşi specialitate şi la aceeaşi secţie. Motivul renunţării la un post de medic primar în favoarea unuia specialist îl constituie oportunitatea angajării la Câmpulung a unui doctor de la Spitalul Făgăraş. Acesta îşi doreşte să vină prin transfer la Câmpulung şi, prin urmare, s-a creat un post special pentru el, adaptat pregătirii pe care o are.

A doua modificare produsă în grila unităţii medicale priveşte o funcţie vacantă de medic rezident anul V în specialitatea ATI, la Secţia ATI. De data aceasta, este vorba despre o „promovare” la nivelul de medic specialist, în ideea de a scoate la concurs postul disponibil. Aşadar, este vorba despre intenţia de a face o angajare la secţia respectivă şi s-a procedat la o transformare a funcţiei pentru a permite medicilor specialişti să acceseze procedura de concurs.

Astfel de modificări de funcţii nu sunt o noutate şi se produc din mandatele trecute, în funcţie de nevoile de personal ale Spitalului Câmpulung.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!