27.7 C
Campulung Muscel
17/06/2024

AS Contabilitate Stoenești – Cimentul Valea Mare Pravăț AS: 4-1

Meci deosebit în acest week-end, 2 aprilie 2023, pentru AS contabilitate Stoenești, echipa care a învins rivalii cu un scor de 4-1.

  • Filmul meciului

Jocul dintre cele două echipe a început în acțiune maximă încă din prima repriză. Florinel Claudiu Luca a reușit o lovitură spectaculoasă de la 35 de metri, marcând primul gol al echipei. De asemenea, Cimentul Valea Mare Pravăț a ripostat imediat, însă portarul Daniel Nechita a reușit să apere golul dat de adversari.

Finalul primei reprize s-a încheiat cu alte trei goluri marcate de AS Contabilitate Stoenești. Florinel Claudiu Luca a șutat de la 16 metri, reușind să marcheze un alt punct important pentru echipă. Totodată, au mai marcat George Bratu și Alexandru Ionuț, aducând scorul la 4-0. Pe final de prima repriză, Cimentul Valea Mare Pravăț a punctat ultimul gol al meciului, repriza fiind încheiată cu 4-1.

Cu acest scor, AS Contabilitate Stoenești a terminat meciul jucând relaxat pe final, având parte doar de câteva schimbări preponderent defensive.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!