15.5 C
Campulung Muscel
17/06/2024

Mâine, 22 martie, rămân fără curent mai multe străzi din centrul Câmpulungului

Câmpulungul figurează şi mâine, 22 martie 2023, pe agenda de lucru a companiei de energie electrică. Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite. Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice la consumatorii casnici şi agenţii economici.  

  • Mâine se ia curentul pe câteva străzi din Câmpulung, iar poimâine, la Podu Dâmboviţei   

Mâine, 22 martie 2023, între orele 9.00 şi 16.00, se întrerupe furnizarea energiei electrice pe străzile: Fraţii Goleşti, de la pasarela de la Autogara Montana (Parcul „Kretzulescu”), până la Service Ramy Com, 1 Mai, Gheorghe Lazăr, Service Ramy Com, Parchetul Câmpulung, alimentate din PTCZ Şcoală Medie.

Următoarea localitate cu sistare programată este Dâmbovicioara. Joi, 23 martie 2023, în acelaşi interval orar, se întrerupe curentul electric în satul Podu Dâmboviţei, zona de la ieşire spre Braşov.

Lucrările pot fi reprogramate în situaţia în care condiţiile meteo sunt nefavorabile. Informaţii actualizate despre programul acestor lucrări pentru săptămâna în curs sunt disponibile la adresa www.distributieoltenia.ro.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!