20.2 C
Campulung Muscel
25/06/2024

Proiect de digitalizare în comuna Bughea de Jos

De curând, primarul comunei Bughea de Jos, Ion Dorel Tănăsescu, a participat alături de alți primari din zona Muscelului și a județului Argeș la un simpozion desfășurat la București privind promovarea digitalizării și atragerea de fonduri europene în acest sens. Potrivit edilului, acesta a pregătit un proiect în valoare de aproximativ 1.970.000 lei pentru amenajarea unui sistem de digitalizare și achiziționarea de mobilier urban, precum și amplasarea unui parc la intrarea în comună.

  • În ce constă acest proiect

Prin proiectul de digitalizare se dorește amenajarea unui panou informativ cu trasee turistice și zone importante din comună, precum și afișarea impozitelor și taxelor, dar și a altor informații de interes local.

Achiziționarea de mobilier urban se va face cu scopul de a se dota sala de ședință a Consiliului Local cu tot ceea ce este necesar, iar cu ajutorul digitalizării, ședințele de consiliu ar putea fi transmise cu ușurință, în format on-line.

De asemenea, prin acest proiect se dorește amenajarea unui parc la intrarea în comună, pe partea dreaptă a DJ 732C.

Contractul a fost deja semnat de edilul comunei Bughea de Jos, iar proiectul urmează să se implementeze în perioada următoare.

R.A.Ș

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!