3.5 C
Campulung Muscel
23/03/2023

Au început reparațiile principalelor străzi din centrul orașului

În această săptămână au început lucrările de asfaltare a străzilor Negru Vodă, Nicu Leonard și a podului din apropierea Liceului Teoretic „Dan Barbilian”.

  • Este prima etapă de reabilitare a principalelor străzi și artere din Câmpulung 

În dimineața zilei de 17 martie 2023, lucrătorii serviciului ADP au început pregătirea celor trei străzi pentru asfaltare. Aceștia au nivelat porțiunile vizate și, când a fost pusă în funcțiune stația de asfalt, muncitorii au demarat lucrările de reparare a principalelor artere din zona centrală a orașului.

Asfaltarea străzilor Negru Vodă, Nicu Leonard și Istrate Rizeanu (podul de la Chimic) era esențială, întrucât, din cauza gropilor numeroase și a denivelărilor existente, circulația pe carosabil nu mai prezenta siguranță.

Aceasta este prima etapă a executării unor astfel de reparații, urmând ca pe viitor să se efectueze lucrări de asfaltare și în alte zone.

Robert Adrian ȘTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!