11.6 C
Campulung Muscel
24/05/2024

Zona fostelor garaje de pe strada Alexandru cel Bun a fost nivelată

În această săptămână au început lucrările de nivelare a zonei fostelor garaje de pe Alexandru cel Bun, ca soluție provizorie până la definitivarea proiectului de amenajare a parcării.  

  • Acoperirea acestei porțiuni cu un strat de calcar este doar o soluție alternativă

Aria unde au fost dărâmate garajele de pe calea de acces a străzii Alexandru cel Bun către blocurile D25 și D25 bis este în reabilitare. Temeliile și platformele au fost înlăturate, iar  serviciul ADP s-a ocupat de acoperirea zonei cu o fundație de calcar, care să faciliteze parcarea vehiculelor de către oameni, în mod civilizat, până ce proiectul parcării va fi finalizat. De asemenea, și parcarea din Grui, de pe strada Ion Țicăloiu, va avea parte de aceeași măsură provizorie de acoperire cu piatră.

Aceste lucrări nu reprezintă altceva decât o soluție temporară, ceea ce nu înseamnă că ADP favorirează amenajarea parcărilor ce includ asfalt și borduri doar în anumite zone, ci  numărul cererilor pentru parcări în fața și spatele blocurilor depășește cu mult bugetul ADP. Până când Primăria execută proiectele și va fi eliberată autorizația de construire, proceduri care costă bani, s-a recurs la această soluție de a se turna o fundație de calcar, tocmai pentru ca oamenii să poată parca într-un spațiu organizat, până ce se va definitiva întreg proiectul de amenajare a parcărilor.

R.A.Ș

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!