25.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Sâmbătă, copiii sunt aşteptaţi la „Atelierul de Mărţişoare LEO”, la Hanul Bărăţiei

Liceenii de la Clubul LEO au o idee de divertisment pentru copiii din Câmpulung, din care să rezulte un dar frumos pentru mamele, bunicile, surorile, doamnele învăţătoare şi profesoare şi colegele de la şcoală. Şi vecinele de pe scară! Sâmbătă după amiază, când şi părinţii, şi copiii sunt acasă, „leuţii” îi invită la „Atelierul de Mărţişoare LEO”, la Hanul Bărăţiei. Locul inspirat ales pentru ambianţa „retro”, preferată, în special, de părinţi, are „antecedente” în materie de acţiuni educaţionale şi culturale. Prin urmare, şi-o adaugă în portofoliu şi pe cea de sâmbătă, 25 februarie, de la ora 13.00, când copiii sunt aşteptaţi la un eveniment plăcut şi util, prin care îşi asigură mărţişoarele de 1 Martie.

Mamele şi doamnele de la şcoală se bucură mult mai mult primind un simbol al primăverii meşterit de copiii sau elevii lor decât de unul cumpărat de la tarabele din Piaţa Primăriei. Evenimentul de la sfârşitul acestei săptămâni ar putea constitui un imbold pentru părinţi de a-i direcţiona pe cei mici către acţiuni care să le dezvolte gustul pentru frumos, pentru lucrul de calitate, muncit de mânuţele lor, calităţi care îi dau valoare în ochii celei care îl primeşte.

Mai mult, „instructorii” copiilor care vor da curs invitaţiei de a petrece câteva ore plăcute sunt tineri care au căpătat experienţă în confecţionarea mărţişoarelor cu care, anii trecuţi, au bucurat doamnele întâlnite pe stradă.

În dorinţa de a dezvolta creativitatea şi abilităţile practice, dar şi de a le oferi un cadou din inimă femeilor cu ocazia zilei de 1 Martie, copiii sunt aşteptaţi la „Atelierul de Mărţişoare LEO”, pentru a confecţiona un mărţişor hand-made, dar şi pentru a sărbători venirea primăverii în cel mai frumos mod: împreună! Vă aşteptăm, sâmbătă, 25 februarie, începând cu ora 13.00, la Hanul Bărăţiei!”, este invitaţia liceenilor de la Clubul LEO Leolution Câmpulung. „E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!