-0.4 C
Campulung Muscel
10/12/2023

Cererile pentru parcări la bloc întrec bugetul ADP. Zona de la gardul Melanei şi cea de la blocul D25 bis din Vişoi vor fi amenajate temporar cu pietriş

Soluţia temporară găsită de ADP Câmpulung pentru două parcări, una din Grui, alta din Vişoi, este îmbunătăţirea condiţiei lor prin împietruire. Este vorba despre parcarea de pe strada Ion Ţicăloiu şi zona de pe Valea Rudarilor, vizavi de blocul D25 bis, la marginea Vişoiului, unde se termină cartierul de blocuri. De nevoie se întâmplă acest lucru, nu pentru că ADP îi favorizează pe unii, iar pe alţii îi marginalizează. Pur şi simplu, numărul cererilor pentru parcări amenajate în faţa şi spatele blocurilor depăşeşte bugetul ADP, care mai trebuie să şi repare străzi şi trotuare şi să se doteze cu ce este necesar pentru oraş.

Primăriţa Elena Lasconi a „atacat” acest subiect, care sigur nu va plăcea proprietarilor de apartamente beneficiari de parcări realizate cu piatră de calcar, pentru ca să nu se işte vociferări în necunoştinţă de cauză. Cum că, la unii, parcările se fac cu asfalt, iar la ei cu pietriş. Împietruirea este varianta provizorie, până când Primăria execută proiectele şi îşi eliberează autorizaţia de construire. Proceduri care costă nişte bani.

„Pentru că există multe cereri şi nu avem suficienţi bani pentru toate documentaţiile, am zis să împietruim pe lângă gardul de la fosta Melană. Se poate parca civilizat şi pe piatră, până când vom lua toate avizele pentru emiterea unei autorizaţii de construire.”, i-a anunţat din vreme pe oameni Elena Lasconi ca să ştie la ce să se aştepte. „E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!