3.5 C
Campulung Muscel
23/03/2023

Clubul Sportiv Muscel a găzduit Turneul III de Volei Speranţe

În perioada 27-28 ianuarie, în sala de sport a Școlii Gimnaziale „Nanu Muscel” s-a desfășurat Turneul al III-lea de Volei Speranțe. Gazda acestui turneu a fost Clubul Sportiv Muscel, care a participat la competiție cu două echipe de volei, respectiv CS Muscel 1, o echipă formată din jucătoare debutante, și CS Muscel 2, echipa consacrată a Clubului Sportiv.

Rezultatele meciurilor de volei din week-end
Vineri, 27 ianuarie 2023, CS Muscel 1, echipa debutantă, s-a confruntat cu LPS Pitești, în primul meci al Turneului al III-lea de Volei Speranțe. Acest meci a fost destul de dificil pentru echipa din Muscel, așadar, scorul final a fost de 3-0 în favoarea echipei LPS Pitești. Cu toate acestea, în cel de-al doilea meci, disputat între CS Muscel 2 și Extrem Pitești, victoria a fost de partea echipei CS Muscel 2, care a reușit să se impună în fața adversarelor cu scorul de 3-0.
Sâmbătă, 28 ianuarie 2023, cele două echipe ale Clubului Sportiv Muscel au dat startul celei de-a doua zile de concurs din cadrul Turneului. Acestea s-au confruntat în primul meci al zilei, iar echipa CS Muscel 2 a obținut victoria cu un scor de 3-0 în fața echipei CS Muscel 1. Apoi, a urmat confruntarea celor două echipe din Pitești, în urma căreia, LPS Pitești s-a impus în fața echipei Extrem Pitești cu 3-1.
În a doua parte a zilei au urmat cele mai spectaculoase meciuri ale acestui Turneu. CS Muscel 1 s-a confruntat cu Extrem Pitești. Meciul a fost unul foarte dificil și strâns, întrucât CS Muscel 1 a obținut victoria primului set și a fost la limită de a câștiga și cel de-al doilea set, însă, potrivit antrenorului Adrian Mihăilă, lipsa experienței și-a spus cuvântul, iar echipa a pierdut acest meci cu scorul de 3-1 în favoarea Extrem Pitești. De remarcat a fost modul în care voleibalistele, deși debutante, au jucat acest meci și au fost foarte aproape de câștig. Acestea au impus destul de mari probleme adversarelor și, în ciuda faptului că au pierdut, și-au atins obiectivul impus de antrenor, acela de a progresa și de a evolua în stilul de joc pe care îl au față de adversari.
Pe de altă parte, echipa CS Muscel 2a dominat Turneul al III-lea de Volei Speranțe. Meciul disputat între aceasta și echipa LPS Pitești s-a încheiat cu scorul de 3-0 pentru muscelence. Pe tot parcursul turneului, echipa CS Muscel 2 a avut parte numai de victorii, în care au reușit să câștige prin scor de 3-0.

Antrenorul CS Muscel, Adrian Mihăilă, este mulţumit de rezultate
Adrian Mihăilă, antrenorul celor două echipe de volei din cadrul Clubului Sportiv Muscel, este de părere că a fost un turneu reușit, în nota la care se aștepta. „Echipa CS Muscel 2 și-a făcut treaba, ca de obicei, într-un progres, ca relații de joc. A confirmat toate așteptările. Chiar și CS Muscel 1 s-a luptat și doar lipsa experienței a făcut să nu câștige mai multe seturi sau chiar o victorie. Una peste alta, eu sunt foarte mulțumit de ce s-a întâmplat în acest turneu.”, a specificat antrenorul echipelor CS Muscel. Strategia acestuia nu a fost neapărat de a obține victoria în meciurile disputate, ci de a rula echipa, astfel încât să joace fiecare voleibalistă. În toate aceste meciuri, Adrian a schimbat colectivul de voleibaliste, reușind astfel să integreze în joc fiecare fată, fără a rămâne cineva care nu a jucat deloc în acest turneu. „Vom continua să participăm la meciuri în fiecare săptămână. Eu nu vreau să treacă săptămâna fără să avem măcar un meci, căci doar așa putem să progresăm și să ne antrenăm.”, a menționat Adrian Mihăilă.

Clasamentele Turneului de Volei Speranțe
Clasamentul final al Turneului al III-lea de Volei Speranțe este următorul:
Locul I – CS Muscel 2
Locul II – LPS Pitești
Locul III – Extrem Pitești
Locul IV – CS Muscel 1
În ceea ce privește clasamentul general al Turneului de Volei Speranțe, rezultatele sunt următoarele:
Locul I – CS Muscel 2
Locul II – Dacia Mioveni
Locul III – LPS Pitești
Locul IV – CS Muscel 1
Locul V – Extrem Pitești
Robert Adrian ŞTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!