1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

Victorie în cel de-al doilea meci de pregătire pentru formația doctorului Ciolan

  • Petrolul Hârtiești – Muscelul Câmpulung Elite 2-6

Reprezentanta municipiului Câmpulung în cel de-al treilea eșalon fotbalistic al țării, Muscelul Elite, a susținut, marți, al doilea meci de pregătire din această pauză competițională, după ce, săptămâna trecută, a pierdut cu 4-0 întâlnirea cu CS Mioveni, în care fotbaliștii pregătiți de Vasi Slăninoiu au lăsat o impresie bună, dătătoare de speranțe în lupta pentru evitarea retrogradării.

AS Petrolul Hârtiești a fost adversarul de marți al celor de la Muscelul Câmpulung, partida disputându-se pe cochetul teren din Hârtiești. La capătul celor 90 de minute de joc scorul a fost favorabil oaspeților, aceștia impunându-se cu 6-2. Golurile formației din Câmpulung au fost marcate de Lucas Fernandez, Andrei Nuță, Antonio Niță (2), Codruț Turcin și Ștefan Ghiță, în timp ce pentru gazde au înscris Denis Muraru și Nicu Tătulescu.

În ciuda frigului de-afară, pe moderna bază sportivă din Hârtiești, jucătorii celor două echipe s-au bucurat de o prezență numeroasă în rândul spectatorilor, printre care s-au aflat primarul Cosmin Ștefan și viceprimarul Cătălin Muraru. Cei doi au oferit ceaiuri calde protagoniștilor din teren, iar după meci mititei la grătar.

Până la reluarea campionatelor, cele două echipe vor mai disputa încă un meci amical, tot la Hârtiești. Dacă Muscelul Câmpulung are ca obiectiv salvarea de la retrogradare, Petrolul Hârtiești, liderul la zi în Seria Nord a Ligii a V-a din Argeș, țintește câștigarea campionatului. Cei doi antrenori au rulat toți jucătorii avuți la dispoziție, echipele de start fiind următoarele:

Muscelul: Voicu – Nica, Nuță, Niță, Burcuș – Elvis Ciaccio – Floarea, Ene – Crânguș, Lucas Fernandez, Bucurescu.

Petrolul: Udrea – Dutan, Simion, Gălan, Tănase – D.Muraru, Țurlea, Rizescu, Borcănea – Stancu, Tătulescu.

Semnalăm prezența în lotul echipei Muscelul Câmpulung a două noi achiziții, italianul Elvis Ciaccio și americanul Lucas Fernandez, ultimul având o evoluție destul de bună, încununată cu gol. Astăzi, de la ora 14.00, Muscelul va disputa un nou amical cu CS Mioveni, iar sâmbătă va întâlni, la Dragoslavele, cealaltă formație din Câmpulung, ARO Muscelul. N. MANOLE

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!