3.5 C
Campulung Muscel
23/03/2023

Reprezentanții PSD Argeș au participat și au susținut campania de donare de sânge

Social-democrați din tot județul Argeș au donat astăzi, 20 ianuarie 2023, sânge în cadrul unei acțiuni naționale organizată la Câmpulung. Din păcate, viețile multora dintre semenii noștri depind de sângele pe care oricare dintre noi îl poate dona. Este un gest simplu, care înseamnă însă cel mai de seamă dar pentru cei aflați în suferință: sângele salvează vieți!

O echipă numeroasă a PSD Argeș a fost prezentă la eveniment. Echipa a fost condusă de către Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș, și de Deputatul Simona Bucura Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș. Din echipă au făcut parte senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputații Nicolae Pavelescu, Nicolae Georgescu și Remus Mihalcea, vicepreședinții Consiliului Județean Argeș Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu, Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, consilieri județeni, consilieri locali, precum și membri ai TSD și ai OFSD Argeș.

„Eu am donat nu o dată sânge, gândindu-mă mereu că nu poate exista o fuziune mai mare decât sângele a doi oameni care se completează pentru sănătatea și viața celui în nevoie! Nu mă interesează nici religia, nici culoarea politică, nu mă interesează decât faptul că donatorul este OM! Un mare bravo tuturor celor care au reușit să ne aducă împreună la Câmpulung: Televiziunea Digi 24, Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, Centrul de Transfuzii Pitești, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului și Primăria Câmpulung. Mulțumim Consiliului Județean Argeș pentru mobilizare!”, a menționat Deputatul Simona Bucura Oprescu.

Campania de la Câmpulung a fost organizată de televiziunea Digi 24, având ca principal partener Consiliul Județean Argeș. Social-democrații care au donat sânge, au donat și cardurile cu suma de aproape 70 de lei fiecare, ce se acordă celor care fac acest gest. Toate cardurile vor fi folosite pentru beneficiari ai serviciilor oferite de către Direcția Generală de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului Argeș, instituție din subordinea Consiliului Județean Argeș.

„Mulțumim tuturor celor care au fost prezenți la această acțiune! Donând sânge dăruim viață! Donează și tu!”, au transmis liderii PSD Argeș.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!