25.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Cristian Gentea: Vreau o primărie eficientă, fără birocraţie!

Cristian Gentea vine cu un proiect concret de debirocratizare şi eficientizare a activităţii Primăriei Piteşti. Mai presus de diverse sloganuri şi teorii care împânzesc mediul online, candidatul Partidului Social Democrat demonstrează odată în plus că ştie administraţie publică şi că şi-a corelat programul de guvernare locală cu semnalele şi propunerile venite dinspre cetăţeni şi mediul de afaceri.

„Vreau o Primărie eficientă! O instituţie în care oamenii să zbârnâie, în care actele se primesc azi şi se rezolvă tot azi, dacă se poate! Vreau să imprim seriozitatea, organizarea şi mândria mea în aparatul de funcţionari, în serviciile publice, într-un Consiliu Local format din oameni pertinenţi şi pregătiţi”, declară Cristian Gentea.

Conform platformei publice asumate de Cristian Gentea şi echipa de consilieri locali a PSD Piteşti, acest deziderat se va realiza prin:

► Primăria la un click distanţă: documente depuse ONLINE, taxe şi impozite plătite ONLINE, consultarea procedurilor ONLINE.

√ Folosirea platformei de plăţi electronice www.ghiseul.ro şi introducerea unei platforme asemănătoare inclusiv la instituţiile şi societăţile din subordinea Primăriei Piteşti.

√ Completarea electronică a formularelor tipizate (ex.: pentru autorizaţii) şi actualizarea permanentă a acestor formulare, acolo unde se impune.

√ Interconectarea bazelor de date ale diferitelor instituţii administrative, pentru ca cetăţenii să nu fie nevoiţi să plimbe acte de la o instituţie la alta, ele putând fi preluate sau consultate electronic.

√ Crearea posibilităţii ca cetăţenii să consulte electronic stadiul de prelucrare a documentelor proprii (autorizaţii, petiţii, cereri de informaţii publice, etc.).

► Eliminarea documentaţiilor inutile din toate procedurile.

► BIROU UNIC pentru toate avizele, actele şi informaţiile necesare.

► Program flexibil, până la ora 18.00, pentru ghişee.

► Personal implicat, prietenos, selectat pe criterii de performanţă.  

► Structuri noi de lucru dedicate: Fondurilor europene | Promovării proiectelor de investiţii | HoReCa | Urbanism.

Sistematizarea informaţiilor şi digitalizarea proceselor de luare a deciziilor vor proteja locuitorii şi investitorii de intervenţia factorului uman, de întârzieri nejustificate la petiţii şi cereri, de comportament discreţionar şi vor asigura servicii publice rapide, uşor de accesat şi de calitate”, declară Cristian Gentea, un OM de cuvânt, un PRIMAR de cuvânt, candidatul PSD pentru Primăria Piteşti la alegerile din 27 septembrie 2020.

 

Acest material a fost comandat de Partidul Social Democrat – Organizaţia Judeţeană Argeş. Realizat/publicat de Ziarul Evenimentul Muscelean AG SRL. Cod de identificare al Mandatarului Financiar: 21200019.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!