25.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Echipa de volei CS Muscel continuă să progreseze cu fiecare meci disputat

Echipa de volei Speranțe, antrenată de către Adrian Mihăilă, a participat la concursul de Open Cadete la București și a reușit să creeze probleme în fața adversarelor.

  • Sportivele au o evoluție foarte bună, conform așteptărilor antrenorului

Antrenorul de volei Adrian Mihăilă susține ideea de a progresa, prin participarea la mai multe concursuri în care echipele sale să se confrunte cu adversare mult mai bine pregătite. Astfel, nu victoria este importantă, ci întreg progresul pe care îl parcurg voleibalistele pregătite de către acesta. Așadar, în ziua de duminică, 08 ianuarie 2023, echipa de Speranțe a CS Muscel s-a confruntat cu echipa CSS 2 București, într-un meci de volei spectaculos, la categoria de Open Cadete. Rezultatul, deși a fost în favoarea echipei bucureștene, cu un scor de 3-1, sportivele Muscelului au reușit să se impună în fața adversarelor, astfel încât au obținut victoria în setul 2 al meciului.

La categoria de Speranțe, echipa de volei a CS Muscel a reușit, de cele mai multe ori, să obțină victoria, neavând vreun obstacol major. De aceea, Adrian Mihăilă consideră că este mai benefic, dacă: „Jucăm cu echipe mai bune ca noi, care să ne bată și să ne pună probleme, fiindcă doar așa putem să progresăm”.

Sâmbătă, 14 ianuarie 2023, voleibalistele muscelene, împreună cu antrenorul acestora, Adrian Mihăilă, se vor deplasa din nou la București, pentru turneul II de speranțe din cadrul Campionatului Municipal București.

Sursa foto: Facebook CS Muscel Volei
Adrian Robert ȘTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!