25.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Echipele de bob masculin au luat startul la Cupa Mondială

România participă în această perioadă la Cupa Mondială de bob și este reprezentată de către sportivii legitimați la Clubul Sportiv Muscel, îndrumați de către antrenorul lotului național, Iulian Păcioianu. Aceștia au luat startul la prima etapă a acestui concurs, care s-a desfășurat la Wintenberg, în Germania.

  • Sportivii sunt la începutul carierei competiționale pe plan mondial

Cupa Mondială de bob reprezintă una dintre primele competiții majore la care participă sportivii de la CS Muscel. În zilele de 7 și 8 ianuarie 2023, la Winterberg, s-au desfășurat probele de bob din cadrul concursului, la care au luat startul cele două echipaje ale Clubului Sportiv Muscel. Prima echipă, care a participat la proba de bob două persoane, a fost alcătuită din sportivii Mihai Cristian Tentea și Mihai Daniel Păcioianu. A doua echipă a fost formată din sportivii George Iordache, Ciprian Nicolae Daroczi, Mihai Cristian Tentea și Mihai Daniel Păcioianu, cei care au concurat la proba de bob patru persoane. Competiția a fost destul de dificilă, fapt pentru care ambele echipe s-au clasat în a doua jumătate a clasamentului.

Așadar, echipa de două persoane a încheiat competiția pe locul 12, cu un timp total de 1:52.85, în timp ce echipajul de bob patru persoane s-a poziționat pe locul 13, cu un timp total de 1:50.62. La proba de bob două persoane au participat, în total, 18 echipe internaționale, în vreme ce, la proba de patru persoane, au fost prezente 16 echipe.

În această săptămână, în perioada 08-15 ianuarie 2023, se desfășoară următoarea etapă a Cupei Mondiale, care se dispută la Altenberg, tot în Germania. Echipele române de bob sunt încrezătoare și speră că vor obține rezultate mult mai bune față de competiția precedentă.

Sursa foto: Facebook Comitetul Olimpic și Sportiv Român
Robert Adrian ȘTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!