25.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Petrecerea începe în Piaţa Primăriei la ora 23.00. Şampanie, foc de artificii şi două ore de spectacol prezentat de Marian Matei

În această noapte, nu aveţi motiv să staţi în case, pentru că în Piaţa Primăriei va fi o petrecere pe măsura sărbătorii trecerii în noul an. Vremea este bună, nesperat de prietenoasă pentru miezul iernii, iar invitaţia primăriţei Elena Lasconi de a-i fi alături este mai mult decât tentantă. Revelionul în stradă nu se limitează la a ciocni un pahar de şampanie şi a admira focul de artificii, căci va fi şi spectacol cu doi dintre cei mai buni DJ ai momentului.

Va întreţine atmosfera de distracţie şi de această dată îndrăgitul prezentator Marian Matei, aşa cum a făcut-o de Crăciun, când a asigurat o introducere în scenă impecabilă a artiştilor. Prezentarea acestora, documentată şi completă, a acoperit profesionist momentele dintre recitalurile unor vedete de primă mână în genul muzical al fiecăruia. Sasha Lopez şi André Rizo sunt invitaţii câmpulungenilor la o petrecere cum n-a fost niciodată la Câmpulung. La ora 00.00, pe ritmuri vibrante, focul de artificii va întâmpina 2023 cu bucurie, optimism şi, nădăjduim, pace în suflete şi în lume.

  • Marian Matei: „Live-mix de Revelion! Vă aştept pe toţi să ne distrăm şi să ciocnim un pahar de şampanie!”

„Dragi prieteni din Câmpulung şi nu numai, ne vedem în Piaţa Primăriei, la „Revelionul Muscelenilor”! Este o premieră pentru urbea noastră. Mulţumesc organizatorilor (Primăriei Municipiului Câmpulung) şi celor care au contribuit la realizarea acestui eveniment grandios! Vom avea foc de artificii la ora 00.00 şi super-atmosferă cu cei mai în vogă DJ din ţară, recunoscuţi în plan internaţional pentru hiturile lor, cu milioane de vizualizări pe youtube: Sasha Lopez şi André Rizo! Live-mix de Revelion! Vă aştept pe toţi să ne distrăm şi să ciocnim un pahar de șampanie!”, este invitaţia jurnalistului Marian Matei adresată muscelenilor de a veni în Piaţa Primăriei pentru a petrece împreună o seară memorabilă.

Primul recital va fi al lui Sasha Lopez, pe care îl veţi vedea şi asculta începând cu ora 23.00, după care, la miezul nopţii, cerul Câmpulungului va fi luminat de focul de artificii. Petrecerea continuă cu André Rizo până la ora 01.00. „E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!