3.5 C
Campulung Muscel
23/03/2023

Copiii din Bascov au o creșă nouă

Deputatul Simona Bucura Oprescu a participat, în această săptămână, la inaugurarea unei creșe, la Bascov, unde cresc sănătoși, voinici și veseli 40 de copii.

Proiectul privind construirea acestei creșe a fost finanțat prin PNDL 2 și are o valoare de aproximativ 3.500.000 lei. „Văzând copiii, personalul și condițiile, mă gândeam la discuțiile aprinse din Parlament de fiecare dată când am avut legile de aprobare PNDL1, PNDL2, „Anghel Saligny” și la cei care de fiecare dată au contestat aceste programe în mod vehement. Creșa de la Bascov este așa cum eu îmi imaginez o creșă la care să meargă copilul fiecăruia dintre noi, iar România trebuie să devină o țară în care se nasc mai mulți copii cărora le oferim condiții de nivel european, iar mămicile să poată avea și carieră și copii”, a menționat Deputatul Simona Bucura Oprescu.

Conform Simonei Bucura Oprescu, programele naționale de investiții trebuie continuate, cu accent pe segmentele unde programele europene nu oferă finanțări sau nu sunt finanțări suficiente pentru etapa de dezvoltare actuală a României, cu atât mai mult pe ținte cheie precum natalitatea și îngrijirea copiilor. „Eu cred că politica poate fi frumoasă, formidabilă dacă faci bine pentru multă lume. În nicio altă postură nu poți să cuprinzi atâtea persoane cărora să le faci un bine cu o lege, cu un amendament, cu o decizie. Și mai cred că opoziția e importantă, dar și ea trebuie făcută argumentat, nicidecum doar ca parte a bătăliei politice. La Bascov m-a impresionat grija la detalii, camera pentru cărucioare, camera pentru biberoane, aparatura de ultima generație, culori și texturi alese cu grijă. Pe lângă toate acestea, pictorița Adriana Corina Ban a transformat grădinița într-un loc de poveste”, a relatat Simona Bucura Oprescu.

”Felicitări tuturor celor care au o contribuție la creșa din Bascov și în mod special domnului primar Gheorghe Stancu și echipei sale!”, a transmis Deputatul Simona Bucura Oprescu.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!