1.3 C
Campulung Muscel
29/11/2023

S-a inaugurat cea mai modernă Sală Polivalentă din România, Pitești Arena

Astăzi, 8 decembrie 2022, Deputatul Simona Bucura Oprescu a participat la inaugurarea unui obiectiv foarte așteptat de către piteșteni și anume, Pitești Arena.

Conform Simonei Bucura Oprescu, Pitești Arena este cea mai modernă Sală Polivalentă din România. Valoarea proiectului finanțat de Compania Națională pentru Investiții este de aproape 100 de milioane de lei.

„Tenacitatea primarului Cristian Gentea de a trece peste obstacole a adus Piteștiului o arenă cu 4.800 de locuri, dotări de ultimă generaţie şi care este omologată pentru a găzdui competiţii naţionale şi internaţionale în diferite sporturi și alte evenimente”, a transmis Simona Bucura Oprescu.

„Începând de azi, 8 decembrie 2022, arena este gazda celor peste 500 de sportivi care participă la Campionatul Național de Ashihara – Karate. Îmi doresc ca Sala Polivalentă să fie un adevărat centru național și internațional al sportului, un loc al competiției și performanței unde tribunele să fie mereu pline de spectatori fericiți!”, a menționat Deputatul Simona Bucura Oprescu.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!