24.9 C
Campulung Muscel
21/07/2024

Fostul prefect Emanuel Soare şi-a dat demisia din PNL

După trei ani de la intrarea în politică alături de PNL, Emanuel Soare a decis să demisioneze din funcţia de prim-vicepreşedinte şi din calitatea de membru al PNL.
„Mi-a fost foarte greu să iau această decizie şi mă despart de PNL cu sufletul apăsat. Am convins peste 70.000 de argeşeni să ne voteze în campania pentru alegerile locale, arătând că suntem oameni serioşi, loiali principiilor şi valorilor liberale care au construit România modernă. Am arătat că suntem singura opţiune pentru mai bine în faţa unei guvernări locale de stânga, complet neperformantă. Din păcate, noua conducere a PNL Argeş, impusă complet nestatutar, calcă în picioare toate principiile democraţiei şi moralităţii politice. Nu comunică cu membrii activi, nu se consultă cu organizaţiile în stabilirea noilor birouri de conducere, înlătură toate persoanele care au promovat idei împotriva politicilor PSD şi aduce persoane care nu au nici măcar calitatea de membru PNL sau sunt din alte judeţe în componenţa noului Birou Politic Judeţean. Sunt alături de toţi liberalii autentici care mai sunt, încă, în PNL, le înţeleg frustrarea şi nemulţumirile şi îi invit să reflecteze asupra noii orientări pesediste promovate de noua conducere a PNL şi să ia, de urgenţă, decizia pe care o consideră corectă faţă de ei înşişi, faţă de credinţele lor şi faţă de electoratul de dreapta, liberal. În condiţiile actuale, nu poţi rămâne în PNL şi să te comporţi ca şi cum nimic nu s-a întâmplat şi să speri că electoratul va uita şi va mai vota vreodată PNL.”, a transmis fostul prefect, Emanuel Soare.

Peste 60 de demisii la PNL Argeş într-o singură zi

Peste 60 de liberali au ales vineri, 14 ianuarie, să-şi dea demisia din PNL Argeş, după ce noua conducere a partidului a demonstrat că “nu doreşte să respecte voturile românilor şi susţine concubinajului politic împotriva firii dintre PNL şi PSD”. De asemenea, noua conducere interimară a PNL Argeş a fost instalată nestatutar şi a ales să dizolve fostul Birou Politic Judeţean, ales la conferinţa judeţeană de alegeri din iulie anul trecut. De aceea, cel mai probabil, vor urma şi alte demisii, în perioada următoare. „Noul BPJ al PNL Argeş a fost făcut pe furiş, pe persoană fizică, fiind eliminaţi oameni care au muncit în partid, precum fostul prim-vicepreşedinte şi candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş, Emanuel Soare. De altfel, dânsul este în capul listei celor care au ales zilele trecute să îşi dea demisia din PNL Argeş, fiind urmat de 61 de colegi, care nu mai sunt de acord cu ce se întâmplă în Partidul Naţional Liberal.”, transmite Partidul Forţa Dreptei, care îi invită pe cei care nu se mai regăsesc în PNL să i se alăture. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!