3.3 C
Campulung Muscel
20/04/2024

Piloţii de la RB Racing, încununaţi la Gala Campionilor FRAS 2022

Sâmbătă, 3 decembrie, la Opera Naţională Bucureşti s-a desfășurat Gala Campionilor FRAS 2022. La această festivitate, piloţii de la RB Racing s-au regăsit printre sportivii remarcaţi, care au fot premiaţi de Federaţie, cu cupe.

Odată cu etapa de la Sibiu, unde sportivii de la RB Racing au avut din nou rezultate remarcabile, a căzut cortina peste Campionatul Naţional de RallyCross. La final de sezon, bilanţul anului competiţional arată extrem de bine pentru componenţii clubului muscelean RB Racing. Federaţia Română de Automobilism Sportiv a organizat, sâmbătă, 3 decembrie, la Opera Naţională din Bucureşti, Gala Campionilor FRAS 2022, un moment festiv, în cadrul căruia performerii din motorsport au fost premiaţi. Evenimentul s-a desfăşurat în două părţi distincte, în prima fiind acordate titlurile de Maestru al Sportului şi premiaţi seniorii motorsportului românesc şi doar podiumurile clasamentelor generale ale fiecărei discipline în parte, urmând ca în cea de-a doua parte a festivităţii să aibă loc premierea celorlalte podiumuri ale tuturor disciplinelor. Clubul RB Racing s-a evidenţiat prin rezultatele obţinute de tinerii săi piloţi care s-au încununat la Gala Campionilor, după cum urmează:

  • Teodora Merlă – Campioană  Naţională la Rallycross Cupa Femina şi Vicecampioană la clasa Juniori 2;
  • Mircea Şerbănescu, Vicecampion Naţional la Juniori 1;
  • David Nedelcu, Locul 3 la Rallycross, Clasa H1;
  • Rareş Şain, Locul 3 la Juniori 2 Rallycross;
  • Andrei Marinoiu, Locul 3 la Rallycross, Clasa H2;
  • Iris Muscalu, Locul 4 Juniori 1 Rallycross.

Clubul RB Racing mulţumeşte cu această ocazie sportivilor, părinţilor – fără de care nu se putea ajunge aici -, echipei de asistenţă tehnică, Gigi şi Mădălin Ticuţă, sponsorilor care au sprijinit activitatea şi tuturor celor care au fost alături. Performanţele din acest an constituie bazele unor reuşite viitoare, de care sportul cu motor din Muscel să se poată mândri.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!