1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

ARO Muscelul, victorie la scor de tenis cu ACS Sola Gratia Dragoslavele

În etapa cu numărul 16 a Ligii a 4-a la fotbal, ARO Muscelul Câmpulung a întâlnit, sâmbătă, echipa nou-înfiinţată ACS Sola Gratia Dragoslavele, aflată pe locul 4 în clasament, o formaţie experimentată, care nu a pierdut nici un punct acasă. Meciul s-a disputat pe terenul sintetic din Dragoslavele, cu ARO în postură de formaţie gazdă, conducerea echipei câmpulungene luând această decizie ca urmare a faptului că suprafaţa de joc de pe „Municipal” nu se prezenta în condiţii optime. „Ne pregătim de două luni pe sintetic. Împreună cu conducerea și jucătorii am luat această decizie de o lună, știam ce se întâmplă cu terenul de la Câmpulung. Am luat în calcul ca și în ultima etapă să jucăm aici!”, a explicat antrenorul Ovidiu Tică.

A 14-a victorie consecutivă
ARO Câmpulung a câştigat fără probleme şi această partidă, cu scor de tenis, 6-1 (2-1), chiar dacă la echipa adversă au evoluat jucători foarte buni, care, an de an, la echipele la care au evoluat au fost obişnuiţi cu vârful clasamentului. Echipa din Câmpulung a intrat cu determinare pe teren, a avut câteva ocazii de gol ratate cu ușurință de Horvat, Costea şi Jenaru. Cum în fotbal ocaziile se răzbună, la prima acțiune mai solidă gazdele deschid scorul prin mijlocașul Drăgan, profitând de o deviere neferictă a căpitanului echipei noastre, Bogdan Stancu. După primirea golului, jucătorii de la ARO au apăsat pe pedala de acceleraţie și au egalat prin Mihai Costea, iar apoi Jenaru a adus echipa în avantaj. Până la pauză, câmpulungenii au mai avut câteva ocazii de gol, însă scorul a rămas neschimbat.

La reluare, elevii antrenorului Ovidiu Tică nu le-au mai dat nicio şansă dragoslovenilor, reuşind să marcheze alte patru goluri, prin David Andrei, Ionuţ Leca şi Andrei Nilă (2), şi să consfinţească o nouă victorie clară. Pe parcursul jocului, echipa din Câmpulung a fost încurajată frenetic de inimoasa galerie LONGO CAMPO, care e alături de jucători în toate deplasările. ARO a început acest meci în următoarea formulă: Răzvan Dumitrică – Ionuţ Leca, Bogdan Stancu, Mădălin Delcea, Claudiu Chirciu, Gabriel Jenaru, George Neagu, Marius Dascălu, David Andrei, Ştefan Horvat şi Mihai Costea. Rezerve: Marius Badiu, Laurenţiu Robu, Robert Alexe, Mihai Stanciu, Andrei Cicu, Rareş Cicu, David Ţiculeasa, Andrei Nilă şi Denis Chingaru.
După acest rezultat, ARO Câmpulung se menţine pe prima poziţie a clasamentului, cu 14 victorii din tot atâtea posibile, un golaveraj de excepţie, 72 de goluri marcate şi doar 8 primite, şi o „zestre” de 42 de puncte! Podiumul este completat de Speed Academy Piteşti, tot cu 42 de puncte, dar golaveraj inferior şi un meci în plus, şi CS Domneşti, cu 31 de puncte.

Autocar modern pentru fotbalişti
În altă ordine de idei, conducerea clubului câmpulungean a reuşit să achiziţioneze un autocar modern, de care se vor folosi, pe lângă echipa mare, grupele de copii şi juniori, dar şi sportivii de la CSS Dinicu Golescu. „Am primit o informație de ultim moment: clubul nostru a făcut achiziția unui autocar modern, pe care gruparea noastră îl va folosi în interes propriu, inclusiv grupele de copii şi juniori ale clubului nostru, cât și cei din parteneriatul pe care îl dezvoltăm cu CSS Dinicu Golescu la jocurile şi turneele din țară şi străinătate. La jocul de mâine (n.r. cel cu Sola Gratia) vom face deplasarea cu el, plecarea fiind la ora 10.30 de la Stadionul Municipal.”, anunţa preşedintele clubului, Dan Gheorghe, înaintea meciului de sâmbătă, cu Sola Gratia Dragoslavele. N. MANOLE

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!