-0.4 C
Campulung Muscel
04/02/2023

S-a stins din viaţă Ionel Vlădescu, fostul şef al Pieţelor

Decesul lui Ionel Vlădescu, la doar 61 de ani, este a doua veste tristă a săptămânii legată de pierderea unor oameni încă tineri, în puterea vârstei, al căror fir al vieţii a fost curmat de o moarte fulgerătoare. Nu s-a stins şocul produs în oraşul nostru mic de dispariţia fostului poliţist Neluţă Şerb, căci o altă pierdere subită produce tristeţe în comunitatea câmpulungeană. Sfârşitul tragic al vieţii fostului şef al Pieţelor Câmpulung s-a produs vineri, 2 decembrie 2022, şocându-i pe cunoscuţi, în condiţiile în care acesta nu avea probleme de sănătate atât de grave încât să facă previzibil un asemenea deznodământ. Ionel Vlădescu se refăcuse profesional după retragerea din funcţia de administrator al societăţii Pieţe Servicii Comunitare Muscel SRL, având un job bun, la Bucureşti. Din vara acestui an, Ionel Vlădescu activa pe o funcţie de expert în cadrul Ministerului Cercetării, Inovării şi Digitalizării.

  • Ionel Vlădescu îşi refăcuse cariera profesională, activând în cadrul Ministerului Cercetării, Inovării şi Digitalizării

Ionel Vlădescu, membru PNL, a făcut parte din echipa lui Călin Andrei, la alegerile locale din 2004, anul în care liberalul a câştigat primul său mandat de primar. PNL Câmpulung s-a pregătit pentru scrutinul electoral de acum 18 ani şi jumătate cu o ofertă politică formată din oameni preponderent tineri, între care se afla şi inginerul Ionel Vlădescu. N-avea decât 43 de ani la acel moment, parcursul său profesional de până atunci fiind legat de Uzinele ARO şi Dacia.

Victoria lui Călin Andrei şi a PNL l-a propulsat pe Vlădescu în Consiliul Local Câmpulung, în mandatul 2004-2008, în care n-a activat decât un an şi jumătate. În primăvara anului 2006, a preluat conducerea Serviciului Public Administraţia Pieţelor. În vara anului 2010, serviciul public al Consiliului Local s-a transformat în societate comercială, SC Pieţe Servicii Comunitare Muscel SRL, pentru a feri Administraţia Pieţelor de măsura disponibilizărilor de personal cerută de Guvernul Boc. Reorganizarea serviciului public în societate comercială cu răspundere limitată s-a făcut cu menţinerea lui Ionel Vlădescu în funcţia de administrator în următorii 11 ani.

Neputând colabora cu Elena Lasconi, care i-a cerut demisia de cum a preluat mandatul de primar, Ionel Vlădescu s-a retras din funcţie la sfârşitul lunii februarie a anului 2021, după 15 ani în care a condus Piaţa Câmpulung. A rămas să se ocupe de formalităţile de predare-primire către noul administrator până pe 15 aprilie 2021.

Următoarea etapă profesională a lui Ionel Vlădescu s-a consumat la Ceramus SA Câmpulung, unde a fost angajat după demisia de la Pieţe SRL. În 2022, s-a angajat ca expert la Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, semn că, profesional, lucrurile mergeau bine.

Ieri, Ionel Vlădescu s-a stins fulgerător, la doar 61 de ani. Era născut pe 7 mai 1961 şi şi-a încheiat călătoria în această lume pe 2 decembrie 2022.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!