3.3 C
Campulung Muscel
20/04/2024

Echipa de volei CS Muscel a avut parte de o săptămână intensă de meciuri la Festivalul Sportului Braşovean

Echipa de volei CS Muscel a participat, în această săptămână, la Festivalul Sportului Brașovean. În prima jumătate a săptămânii, respectiv zilele de luni, marți și miercuri, s-au desfășurat meciurile de volei din categoria Cadete, iar, miercuri, joi și vineri, s-au disputat meciurile de volei din categoria Speranțe. CS Muscel a participat la toate meciurile din cele două categorii, iar jucătoarele au reușit o performanță cu adevărat remarcabilă. Categoria Cadete este o competiție superioară, în care participă echipe de volei mult mai puternice față de echipa Clubului Sportiv Muscel. Pe de altă parte, clasa de Speranțe este cea în care se regăsesc jucătoare de aceeași categorie de vârstă cu cea a echipei CS Muscel.

În prima parte a săptămânii, echipa de volei CS Muscel a jucat împotriva uneia dintre cele mai bune și cele mai pregătite echipe de Cadete, Dinamo București, și, chiar dacă scorul final arată înfrângerea echipei muscelene, cu 3-0, prestația jucătoarelor în timpul meciului a fost una excepțională. Apoi a urmat meciul împotriva echipei ACS Kids Tâmpa, care a însemnat un joc destul de strâns, însă care s-a terminat cu un scor de 3-1 pentru ACS Kids Tâmpa. Un meci foarte bun a fost cel împotriva echipei Bravol Brașov. Deși s-a încheiat cu o înfrângere de 3-2 pentru echipa CS Muscel, jucătoarele au fost foarte aproape de câștig și au avut o execuție foarte bună în timpul partidei de joc. Un ultim meci s-a disputat între CS Muscel și echipa de Juniori Bravol Brașov, formată din jucătoare cu o diferență de vârstă de 4-5 ani față de echipa din Muscel, iar scorul final a fost de 3-0 în favoarea echipei Bravol Brașov.

În următoarea jumătate a săptămânii s-au organizat meciurile de Speranțe, acolo unde categoria de vârstă a fost aceeași cu cea a echipei CS Muscel. În această etapă, echipa de volei din Muscel a acumulat victorii cu scoruri de 3-0 pentru fiecare meci disputat împotriva echipelor Bravol Brașov, ACS Champions Sibiu și Dinamo București, calificându-se în etapa semifinală. Astfel, în semifinală, echipa de volei CS Muscel a jucat împotriva echipei CSS Buzău și a fost la un pas de câștig, însă scorul a fost în favoarea CSS Buzău cu 3-2, CS Muscel fiind repartizată în finala mică. Ultimul meci al CS Muscel a fost cel din finala mică, în care a jucat împotriva echipei ACS Champions Sibiu. Echipa câștigătoare a fost Clubul Sportiv Muscel, cu un scor de 3-1, obținând locul al III-lea în clasamentul campionatului de Speranțe. Competiția a fost câștigată de CSV Craiova, iar pe locul al II-lea s-a clasat CSS Buzău.

La finalul acestor meciuri spectaculoase, două dintre jucătoarele echipei CS Muscel au primit premii speciale. Daria Bragă a fost premiată pentru cel mai bun lider al competiției, iar Beatrice Mîngîță a obținut premiul pentru cel mai bun coordonator de joc. Ca o concluzie generală, antrenorul CS Muscel, Adrian Mihăilă, a explicat că, în acest turneu voleibalistic, echipa a reușit să-și îndeplinească obiectivele, neoptând de această dată pentru victorie.

„A fost un turneu de acumulare, în care a crescut experiența echipei. Doar ușoara oboseală, după aceste multe zile de competiție, a făcut să pierdem meciul din semifinală, cu 3-2, pentru CSS Buzău. Echipa din Buzău a participat doar în competiția de Speranțe, fiind mult mai obișnuită. După părerea mea, lupta pentru medaliile naționale se va da în luna mai a anului 2023. Ne vom întâlni din nou cu CSV Craiova, cu CSS Buzău, cu Champions Sibiu, iar atunci se va trage linie și va fi o evaluare foarte realistă a pregătirii pe care am avut-o noi. A fost un turneu bun, de pregătire, în care ne-am îndeplinit obiectivele în totalitate. Fetele au crescut în valoare. Am fost felicitați de toate echipele de Cadete cărora le-am ținut piept. Am pierdut cu 3-0, dar a fost o mare luptă. Ele sunt mult mai puternice, mult mai experimentate, însă toți ne-au felicitat pentru modul în care echipa noastră a jucat.”, ne-a declarat antrenorul Adrian Mihăilă. De asemenea, acesta a ținut să felicite cele două cluburi care au organizat, sprijinite de Primăria Brașov, acest Festival al Sportului, respectiv ACS Kids Tâmpa și Bravol Brașov.

Jucătoarele echipei CS Muscel au avut opt zile de meciuri intense, în care au jucat, în total, 13 meciuri, iar pentru acestea, turneul desfășurat la Brașov a reprezentat acumularea experienței. În luna mai a anului 2023 se va desfășura finala de Speranțe, iar obiectivul CS Muscel, potrivit antrenorului echipei, este de a depăși bariera de a se clasa pe locul al III-lea și de a atinge locuri mai înalte pe podium.

Sursa foto: Facebook CS Muscel Volei

Robert Adrian ȘTEFAN

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!