20.2 C
Campulung Muscel
25/06/2024

1 Decembrie la Câmpulung: fasole cu cârnaţi, retragerea cu torţe a vânătorilor de munte, aprinderea luminilor de Crăciun şi deschiderea patinoarului

Joi, 1 Decembrie, sărbătorim Ziua Naţională a României, prilej pentru autorităţi şi cetăţeni de a celebra împreună, prin evenimente solemne, dar şi prin acţiuni de divertisment. Prima zi a lui decembrie înseamnă şi startul lunii dedicate sărbătorilor de iarnă.

Primăria Câmpulung a conturat un program de manifestări la care sunt invitaţi să ia parte toţi câmpulungenii. Orele la care sunt programate aceste acţiuni sunt următoarele:

  • 08:00 – Deschiderea Târgului de Crăciun;
  • 10:00 – Depunere de coroane în Piața Jurământului;
  • 12:00 – Depunere de coroane la Mausoleul Mateiaş;
  • 13:30 – În Piaţa Primăriei din Câmpulung vor fi oferite 700 de porţii de fasole cu cârnaţi;
  • 17:30 – 18:00 – Retragere cu torţe executată de Batalionul 30 Vânători de Munte „Dragoslavele”;
  • 18:00 – Aprinderea luminilor de Crăciun şi deschiderea patinoarului;

În cursul după-amiezii, la posturile de televiziune locale va fi difuzat spectacolul de cântece patriotice „Fraţi români din lumea-ntreagă”, susţinut de reprezentanţii Casei de Cultură „Tudor Muşatescu” şi colaboratorii săi.

La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!