3.3 C
Campulung Muscel
20/04/2024

ARO Câmpulung, lecţie de fotbal, la Suseni

ARO Muscelul Câmpulung continuă să defileze în campionatul Ligii a IV-a la fotbal, reuşind, sâmbătă, încă un rezultat răsunător: 7-1 în deplasarea de la Suseni. Pe lista marcatorilor formaţiei muscelene şi-au pus semnătura Mihai Costea, de două ori, Gabriel Jenaru, Claudiu Chirciu, Andrei Cicu şi Bogdan Stancu. La succesul oaspeţilor a contribuit şi un jucător advers, care a marcat în propria poartă.

Partida de sâmbătă, dintre CSC Suseni şi ARO Câmpulung, a fost de la un capăt la altul la discreţia oaspeţilor, care au făcut cam tot ce-au vrut pe teren, răzbunându-se parcă pe adversari după acel 1-1 din sezonul trecut, rezultat care avea să conteze în lupta pentru câştigarea campionatului. Mihai Costea deschide scorul chiar în primul minut al jocului, iar până la pauză se face 0-4. Jenaru înscrie din pasa „Nilă”, care reuşeşte apoi dubla, ultima reuşită din prima repriză fiind un autogol.

După pauză, antrenorul Ovidiu Tică trimite pe teren toţi juniorii de pe bancă, însă soarta jocului nu se schimbă în favoarea gazdelor. Dimpotrivă, ARO mai înscrie de trei ori, Claudiu Chirciu, Andrei Cicu şi căpitanul Bogdan Stancu.

CSC Suseni reuşeşte să marcheze golul de onoare, însă rezultatul final i-a făcut pe jucătorii echipei gazdă să părăsească terenul cu capul plecat, după o lecţie de fotbal a câmpulungenilor pe care n-o vor uita prea curând.

„Am făcut un joc foarte bun, exact. Toți jucătorii au fost la înălțime. Arătăm ca o echipă campioană, nu are cine să ne încurce în acest sezon competițional, totul este la mâna noastră. Anul trecut, la Suseni, am pierdut două puncte, puncte ce ne-ar fi fost de ajuns pentru a ne impune în campionat. Nu a fost să fie atunci, acum le-am oferit o adevărată lecție de fotbal.”, a declarat antrenorul Ovidiu Tică. N. MANOLE

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!