0.2 C
Campulung Muscel
04/02/2023

Victorii pentru echipele de volei CS Muscel I şi CS Muscel II în cadrul Campionatului Naţional de Speranţe

Echipele de volei CS Muscel I și CS Muscel II, antrenate de către Adrian Mihăilă, au participat în acest week-end, 25 și 26 noiembrie 2022, la cel de-al doilea turneu al Campionatului Național de Speranțe volei. De asemenea, duminică, 27 noiembrie 2022, au jucat un meci de volei de Open Cadete, organizat la București.
Turneul al doilea al Campionatului Național de Speranțe s-a desfășurat la Mioveni, iar rezultatele echipelor au fost foarte bune. Echipa CS Muscel II a marcat trei victorii, toate încheiate cu un scor de 3-0. Așadar, meciurile disputate au fost: CS Muscel II – CS Muscel I, scor: 3-0; CS Muscel II – Extrem Pitești, scor 3-0; CS Muscel II – CS Dacia Mioveni 2012, scor: 3-0.

Pe de altă parte, nici echipa de volei CS Muscel I nu a avut rezultate slabe. Aceasta a avut două înfrângeri, una împotriva echipei CS Muscel II și alta împotriva echipei CS Dacia Mioveni, cu un scor de 0-3. În meciul disputat cu echipa de volei Extrem Pitești, CS Muscel I a obținut victoria cu un scor de 3-1. Echipa CS Muscel II se află pe primul loc în clasament, cu un scor de 18 puncte, fără niciun set pierdut. Potrivit antrenorului Adrian Mihăilă, „putem spune că, atât teoretic, cât și practic, sunt calificate la turneul de semifinală, care va fi în aprilie. Eu sunt mulțumit de evoluția fetelor de la CS Muscel 2, la care mă așteptam să aibă doar victorii, cu 3-0, dar și surprins, într-un mod plăcut, de Muscel 1, care a reușit să câștige primul meci”. De asemenea, pe locul secund se află CS Dacia Mioveni, cu 12 puncte, pe locul al III-lea este CS Muscel I, cu 4 puncte, pe locul al IV-lea s-a clasat LPS Pitești, cu 2 puncte, iar pe ultimul loc s-a poziționat Extrem Pitești, cu 0 puncte.

În ziua de duminică, 27 noiembrie 2022, echipa de Speranțe, formată dintr-o combinație a celor două echipe muscelene de volei, a participat la Campionatul Asociației de Volei a Municipiului București, campionatul de Open Cadete, prima etapă. Aici, echipa a jucat un meci împotriva LPS „Mircea Eliade” și a câștigat cu un scor de 3-0.

În această săptămână, echipele au plecat la Brașov, la Festivalul Sportului Brașovean, unde au fost invitate să participe la Campionatul de Cadete, care se desfășoară în zilele de luni, marți și miercuri, dar și la Campionatul de Speranțe, care se va ține în zilele de miercuri, joi și vineri. Urmează o perioadă tensionată, însă Adrian Mihăilă este încrezător că echipele sale de volei se vor întoarce acasă cu victorii. Sursa foto: Facebook CS Muscel Volei

Robert Adrian ȘTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!