1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

Simona Bucura Oprescu a participat la Conferința Națională “Prevenirea abuzului și violenței asupra copilului reflectată în planul politicilor publice”

Deputatul Simona Bucura Oprescu a participat ieri, 18 noiembrie 2022, în calitate de moderator, la Conferința națională “Prevenirea abuzului și violenței asupra copilului reflectată în planul politicilor publice”, organizată de Federația Internațională a Comunităților Educative (FICE) România.

Lucrările conferinței au adus în discuție probleme concrete precum violența și protecția copiilor în școală, creșterea gradului de conștientizare a prevenirii violenței psihologice în școală, prevenirea și combaterea violenței domestice, dar și a abuzurilor asupra copiilor în mediul online și, nu în ultimul rând, rolul mass-media în confruntarea violenței asupra copiilor. O garanție a atenției pe care executivul o acordă acestor probleme a fost prezența în conferință a doamnei Gabriela Firea, Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse. Este pentru prima dată când, în România, politicile pentru familie, tineret și copii sunt gestionate unitar, prin existența acestui nou minister.

„Am fost totodată bucuroasă să văd participarea unei delegații a DGASPC Argeș la eveniment, condusă de doamna Director General Tatiana Eftime. Îi felicit și le mulțumesc organizatorilor evenimentului, domnului Profesor Toma Mareș, președinte al FICE România, doamnei senator Gabriela Crețu, domnului Prof. Univ. Dr. Emerit Ioan Neacșu, alături de care am avut plăcerea să moderez acest eveniment și tuturor celor implicați în domeniul asistenței sociale”, a transmis deputatul Simona Bucura Oprescu. E.M

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!