18.1 C
Campulung Muscel
22/07/2024

Derby pentru întâietate în Liga a IV-a, pe „Municipal”: ARO Muscelul Câmpulung – Speed Academy Piteşti

  • Meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 12.00

Derby-ul etapei cu numărul 14 din cadrul Ligii a IV-a Argeş la fotbal se va disputa sâmbătă, 19  noiembrie, pe Stadionul Municipal Câmpulung şi va aduce faţă în faţă echipele ARO Muscelul şi Speed Academy Piteşti, ocupantele primelor două locuri în clasament care nu au cunoscut înfrângerea până acum. Echipa musceleană ar fi trebuit să abordeze acest meci din postura de lider, însă, după retragerea din campionat a formaţiilor ACS Bălileşti şi Victoria Buzoieşti, fotbaliştii piteşteni au trecut pe primul loc, având însă un joc în plus.

ARO Câmpulung nu a jucat sâmbăta trecută cu Victoria Buzoieşti şi în cele 11 partide disputate până acum a acumulat 33 de puncte, având un golaveraj de poveste: 57 de goluri marcate şi doar 6 primite! Drept vorbind, nici piteştenii de la Speed Academy nu stau prost, având 36 de puncte, din 12 partide, şi un golaveraj de 52-7. În aceste condiţii, meciul de sâmbătă, de pe „Municipal”, dintre cele două formaţii, este unul în care se va şti, într-o oarecare măsură, cine este „jupânul” de până acum al acestei competiţii.

Clar, rezultatul întâlnirii nu va stabili de pe-acum campioana de anul viitor, dovada fiind în acest sens situaţia din campionatul trecut, când Inter Câmpulung, acum ARO, a fost peste CS Rucăr, prin prisma rezultatelor directe, inclusiv Cupa României, însă o conjunctură nefavorabilă a făcut ca ierarhia finală a campionatului să fie alta.

Revenind la derby-ul de sâmbătă, fotbaliştii câmpulungeni sunt pregătiţi să preia şefia campionatului. „Am avut un parcurs foarte bun până acum, mult mai bun decât cel de anul trecut. Ne-a afectat retragerea celor două echipe, din Bălileşti şi Buzoieşti, am avut şi meciul din Cupa României, în care am jucat doar 10 minute, dar sper ca până la ora meciului de sâmbătă (n.r. 12.00) să fim pregătiţi sută la sută, chiar dacă am fost scoşi un pic din ritm. Voi trimite pe teren cel mai bun 11, sper să nu avem probleme de sănătate, şi cred că jucătorii vor da tot ce pot pe teren pentru a învinge. Avem echipă cu care putem câştiga campionatul şi promova în Liga a III-a!”, ne-a declarat antrenorul echipei ARO Câmpulung, Ovidiu Tică, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă.

„Starea de spirit e bună la echipă, nu avem restanţe financiare, şi, cel mai important lucru, avem un grup frumos! Jucătorii îşi doresc promovarea, vor să joace la un nivel superior, au linişte interioară şi cred că putem merge fără probleme la baraj. Financiar, suntem pregătiţi şi pentru Liga a III-a.”, l-a completat pe antrenorul Tică managerul echipei, Dan („Cârţu”) Gheorghe. N.MANOLE

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!