20.6 C
Campulung Muscel
21/07/2024

Firmele familiei Răuţoiu au concurenţă piteşteană redutabilă la o licitaţie privind un contract de drumuri de aproape 4 milioane de lei

Pe 12 octombrie 2022, autorităţile de la Berevoeşti au iniţiat o licitaţie care n-a lăsat indiferenţi constructorii de drumuri renumiţi pentru colaborările cu statul. Asfaltarea drumului de centură DN 73C – Primărie constituie lotul I al contractului, din care face parte şi lucrarea de asfaltare a străzii Găneştilor, reprezentând cel de-al doilea lot. Aşadar, suntem în prezenţa unui contract compus din două loturi, pentru care s-au înscris mai mulţi ofertanţi. Pentru lotul 1 au optat pentru asocieri de firme, iar pentru al doilea, regăsim cam aceiaşi executanţi, care concurează, de data aceasta, individual. Valoarea totală a contractului, cumulând cele două lucrări, se apropie de 4 milioane de lei.

Cum arată concurenţa la licitaţia de la Berevoeşti

3.881.450,85 lei. Acesta este preţul estimat al investiţiei în ansamblul ei. Pe loturi distincte, lucrările se prezintă astfel. Asfaltarea drumului de centură DN 73C – Primărie, în comuna Berevoeşti, are o valoare estimată de 2.872.871,49 lei, împărţită astfel: documentaţii tehnice pentru obţinere de avize / acorduri / autorizaţii – 3.570 lei; proiect tehnic şi detalii de execuţie – 42.840 lei; asistenţă tehnică – 48.790 lei; cheltuieli pentru investiţia de bază – 2.759.821,49 lei; lucrări de construcţii şi instalaţii aferente organizării de şantier – 17.850 lei. Autoritatea contractantă caută să obţină de la societăţile participante la licitaţie preţul cel mai mic.

A doua lucrare alipită acestui contract priveşte asfaltarea străzii Găneştilor, intervenţie estimată la 1.008.579,36 lei (cheltuieli pentru investiţia de bază – 988.803,30 lei, organizare de şantier – 19.776,06 lei). Condiţia este aceeaşi: lucrarea să coste cât mai puţin.

Organizatoarea licitaţiei a dat ca termen limită pentru depunerea ofertelor ziua de 27 octombrie, în care acestea s-au şi deschis. Iată cine sunt ofertanţii interesaţi de contractul de la Berevoeşti:

  • Group Concif SRL (reprezentantă prin Sorinel Răuţoiu), din Bădeni-Stoeneşti, ca ofertant unic, pentru lotul 2;
  • General Trust Argeş SRL (reprezentantă prin Aurel Stanciu), din Piteşti, ca ofertant unic, pentru lotul 2;
  • Florimar Construct Total SRL (reprezentantă prin Florea Ene), din Piteşti, ca ofertant unic, pentru lotul 2;
  • Asocierea formată din Group Concif SRL (reprezentantă prin Sorinel Răuţoiu), din Bădeni-Stoeneşti, şi Conteh Barengott SRL (reprezentată prin George Răuţoiu), din Târgovişte, pentru lotul 1;
  • Asocierea formată din Florimar Construct Total SRL (reprezentantă prin Florea Ene), din Piteşti, şi Centrul de Proiectare şi Consultanţă Rutieră SRL (reprezentată prin Savinel Ilie), din Piteşti, pentru lotul 1;
  • Asocierea formată din General Trust Argeş SRL (reprezentant Aurel Stanciu), din Piteşti, şi H.V.I.D. Consulting Group SRL (reprezentant Vlad Daniel Urdăreanu), din Bucureşti, pentru lotul 1.

Licitaţia este în desfăşurare, rămânând să aflăm pe cine vor alege subordonaţii primarului Florin Bogdan Proca pentru proiectarea şi execuţia celor două lucrări. M.B.

Sursa Foto: Facebook Primăria Berevoeşti.  

 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!