27.1 C
Campulung Muscel
24/07/2024

Remedierea avariei, estimată să se încheie cel târziu duminică dimineaţă

Potrivit unei informări primite din partea societăţii Edilul, reparaţia avariei produse la conducta magistrală care alimentează cu apă Câmpulungul şi comunele din jur este estimată să se încheie mâine dimineaţă, la ora 8.00. Câmpulungenii care au apă la robinete în prezent trebuie să ştie că nu este recomandată consumului, fiind livrată graţie sistemului de rezervă compus din cele şapte puţuri de pe teritoriul comunei Lereşti.

„În data de 4 noiembrie 2022, în jurul orei 11.00, s-a produs o avarie majoră pe conducta de aducţiune apă brută a municipiului Câmpulung. Echipele SC EDILUL CGA SA au intervenit şi au făcut manevrele de oprire a apei. După golirea conductei, s-a intervenit pentru remedierea avariei. Estimăm repararea avariei până maxim duminică dimineaţa, ora 08.00. Pentru ca situaţia să revină la normal, sunt necesare maxim 12 ore pentru umplerea conductei de aducţiune şi a rezervoarelor de preluare a apei. În acest moment, zonele joase ale municipiului Câmpulung beneficiază de apă din sursa de alimentare de rezervă (puţuri de adâncime). Recomandăm folosirea apei numai în scopuri menajere. Mulţumim pentru înţelegere.”, transmite directorul general Mihail Vasilescu.     

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!