18.1 C
Campulung Muscel
22/07/2024

Au fost aleși președintele, prim-vicepreședintele și vicepreședinții PSD Curtea de Argeș

În data de 20 octombrie 2022 a avut loc Conferința Municipală a PSD Curtea de Argeș. În urma votului exprimat de către membrii prezenți la Conferință, primarul Constantin Panțurescu a fost ales în funcția de președinte al PSD Curtea de Argeș. Viceprimarul, Ștefan Dumitrache, a fost ales în funcția de prim-vicepreședinte al organizației, iar în funcții de vicepreședinți au fost aleși Ana Răduţu-Babeţ, Marius Deaconu, Viorel Popescu și Răzvan Bădescu. Nicolae Stancu este secretar executiv, iar Biroul Politic Municipal include alți 10 membri. La eveniment au participat deputații Simona Bucura-Oprescu – secretar executiv al PSD Argeș, Nicolae Pavelescu și Remus Mihalcea, vicepreședinții Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu, consilieri locali și secretarul tehnic Ghiorghe Vătășescu.

”Felicitări și mult succes în activitate primarului Constantin Panțurescu și echipei sale de la conducerea PSD Curtea de Argeș!”, transmit liderii PSD Argeș.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!