20.7 C
Campulung Muscel
21/07/2024

Liceul Teoretic „Dan Barbilian” sărbătoreşte mâine Centenarul

Pe data de 5 octombrie 2022, Liceul Teoretic „Dan Barbilian”, din Câmpulung Muscel, va desfășura festivități închinate Centenarului, de Ziua Educației, care vor începe cu ora 10.00, în amfiteatrul liceului. Mesajul transmis cu ocazia acestui eveniment, de către corpul profesoral al liceului, este: „În aceste momente speciale, de profundă reverberație emoțională și spirituală pentru noi, cei ancorați adânc în trecutul învățământului muscelean, corpul profesoral al Liceului Teoretic „Dan Barbilian” are deosebita plăcere să vă invite la celebrarea unui secol de existență a instituției noastre, astfel încercând să realizăm o punte peste timpul implacabil și să aducem ofranda noastră pe altarul educației din Muscel.”.

Directorul liceului, profesorul Roxana Ștefănescu, a lansat invitația către toți cei care vor să participe la acest eveniment: „Vă așteptăm cu drag și cu cea mai mare deschidere, bucurându-ne sincer să fiți părtași ai evenimentului care animă afectiv pe toți, profesori și elevi deopotrivă!”. Motto-ul evenimentului este: „TIMPUL ESTE AUR PE CARE-L BAȚI CU EFIGIA MUNCII TALE” – Nicolae Iorga.

Programul Centenarului Liceului Teoretic „Dan Barbilian”:

  • Ora 10.00 – Primirea invitaților
  • Ora 10.15 – Prezentare revistele școlii, Lansare de carte, Prezentare monografie
  • Ora 10.45 – Dezvelirea plăcii comemorative
  • Ora 11.00 – Spectacol CENTENAR

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!