18.1 C
Campulung Muscel
22/07/2024

Edilul CGA: S-a ajuns la situaţia aberantă în care găsim în colectoarele mari televizoare, butoaie şi părţi de mobilier!

COMUNICAT DE PRESĂ
În ultima perioadă, în tot mai multe zone din municipiu am înregistrat blocaje majore, care au afectat întregul sistem de canalizare, din cauza utilizării necorespunzătoare a reţelei de către abonaţi. Oricâte eforturi am depune, incidentele pe rețeaua de canalizare sunt înregistrate aproape zilnic!
Vă reamintim că blocarea scurgerii apei uzate duce la înfundarea reţelelor interioare şi are drept consecinţă refularea apei uzate şi inundarea imobilelor, cu pagube care sunt suportate, de regulă, atât de către cei care au provocat incidentul, cât şi de către colocatari.
Revenim cu rugămintea de a nu mai arunca în vasul de toaletă sau în chiuvetă gunoi menajer, produse de igienă intimă (şerveţele umede, dischete demachiante, scutece, tampoane), resturi alimentare, îmbrăcăminte sau materiale de construcţii, măşti şi mănuşi de protecţie! S-a ajuns la situația aberantă în care găsim în colectoarele mari televizoare, butoaie şi părți de mobilier!!!
Pentru deşeurile textile, menajere, materiale reziduale de tip PET-uri, plastic sau materiale de construcţii trebuie folosite containerele pentru salubritate şi NU SISTEMUL DE CANALIZARE! Vă rugăm să respectați aceste reguli simple! Astfel, ne puteţi ajuta în activitatea noastră şi vă veţi demonstra grija faţă de siguranţa locuinţei, a bunurilor, a comunităţii din care faceţi parte şi a mediului înconjurător. DIRECTOR GENERAL, ing. Mihai VASILESCU

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!