37.4 C
Campulung Muscel
16/07/2024

Denisa Dragomir este campioană mondială la SkyRunning şi în 2022

SkyRunning-ul este un sport care se desfășoară în medii înalte de munte, pe cărări, poteci, stânci sau chiar zăpadă. Altitudinile la care acest sport se petrece, pot depăși chiar și 4000 m. Competițiile de acest gen au fost reglementate de către International Skyrunning Federation, în anul 2008. Denisa Dragomir este o tânără sportivă, practicantă a acestui sport și este atât campioană europeană, cât și campioană mondială de SkyRunning. Aceasta a cucerit Cupa Mondială de SkyRunning în anul 2019, câștigând cele două etape ale campionatului.

Istoria s-a repetat și în anul 2022, astfel că Denisa Dragomir a devenit Campioană Mondială de SkyRunning și în acest an. „Medalie de aur la Campionatul Mondial de SkyRunning, un vis devenit realitate. A fost un an greu, un an plin de încercări, un an în care nici nu am îndrăznit să visez la obținerea unei medalii la un campionat mondial (și încă nu s-a terminat sezonul competițional), dar dorința de a reveni alături de cele mai bune alergătoare ale lumii m-a însoțit zi de zi la toate antrenamentele. Cursa de duminică mi-a demonstrat că psihicul este cel care face diferența. Deși, din punct de vedere fizic, nu am fost în cea mai bună formă și am suferit mare parte din cursă, psihicul a fost cel mai bun aliat al meu. Mulțumesc tuturor persoanelor care au fost alături de mine pe parcursul acestei perioade, mulţumesc că ați avut încredere în mine și m-ați susținut necondiționat. Mulțumesc pentru toate gândurile frumoase transmise zilele acestea!”, a scris Denisa despre performanţa sa.

Denisa este invitata specială pentru cursa  de raliu care se va desfășura în acest week-end la Câmpulung Muscel, Trofeul Câmpulungului. Aceasta este așteptată cu drag pentru a participa la acest eveniment și va avea parte de o surpriză pe măsură.

Robert Adrian ŞTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!