18.1 C
Campulung Muscel
22/07/2024

Petrecere pentru copii la inaugurarea locului de joacă, lângă Primărie

De când a fost aleasă primar, Andreea Crîmpiţă Matei a amenajat două locuri de joacă pentru copiii din Mihăeşti. Cel de-al doilea, „Piticul fericit”, a fost inaugurat săptămâna trecută, în vecinătatea sediului Primăriei, cu o petrecere organizată în cinstea celor mici.
Spaţiul de joacă a fost amenajat de firma piteşteană DFS Center Grup SRL, pentru suma de 111.858 lei, care, pe lângă echipamentele de joacă, a montat şi covorul din cauciuc. Complexul de joacă de la Mihăeşti are tobogan drept, tobogan elicoidal, panou de jocuri interactive, leagăn din metal cu două posturi, dar şi cu şezut cuib, carusel, balansoar din lemn, echipament pe arc elicoidal, două bănci, două coşuri de gunoi, panou cu instrucţiunile de folosire a locului de joacă. Pe toată suprafaţa, de 168 metri pătraţi, este turnat covor elastic din cauciuc.
Autorităţile îi roagă pe părinţi şi însoţitorii copiilor să nu utilizeze echipamentele din dotarea spaţiului de joacă, acestea fiind doar pentru micuţi.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!