18.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Doar „Nanu Muscel” a comandat separatoarele din plexiglas. Şcoala a cumpărat 84 de bucăţi

Până la jumătatea acestei săptămâni, dintre cele trei şcoli câmpulungene care, în lipsa spaţiului, nu pot asigura distanţarea corespunzătoare a elevilor, doar una a demarat procedura de achiziţie a separatoarelor. Cu mai puţin de o săptămână înaintea debutului anului şcolar, autorităţile municipale au găsit, în rezerva bugetului local, 75.000 lei, destinaţi achiziţionării de panouri din plexiglas de către Colegiul Naţional „Dinicu Golescu” şi Şcolile Gimnaziale „Nanu Muscel” şi „Oprea Iorgulescu”. După rectificarea de buget din 8 septembrie, directoarea Steluţa Popescu a şi accesat o ofertă prin intermediul portalului destinat achiziţiilor întreprinse de instituţiile bugetare. Vineri, 11 septembrie, şcoala a lansat comanda unei firme din Titu – Dâmboviţa pentru 84 de separatoare, la preţul de 25 lei bucata, despre care SICAP face menţiunea că este fără TVA. La un cost de 297,50 lei separatorul, nota de plată totală se ridică la 24.990 lei. Astfel, cumpărătoarea s-a încadrat în cei 25.000 lei viraţi de Primărie, ca să poată asigura distanţa între elevi. Firma Pheonix Agro SRL vinde panouri din plexiglas pentru un loc în bancă, cu următoarele dimensiuni: lungime 60 cm, înălţime 50 cm şi adâncime 40 cm.

Şcoala din Schitu Goleşti, singura din ruralul muscelean, dotată cu separatoare 

La Schitu Goleşti, Primăria a fost cea care a demarat formalităţile de achiziţie de separatoare pentru băncile şcolarilor din comună. Cumpărătoarea a încheiat tranzacţia pe 8 septembrie, cu aceeaşi firmă din Titu, de la care a procurat panourile din plexiglas cu proprietăţile descrise mai înainte “Nanu Muscel”. Stocul comandat de autorităţile vecine se ridică la 23 de bucăţi, la un preţ total de 6.842,50 lei. O săptămână mai târziu, tot Executivul a comandat, în numele instituţiilor de învăţământ de pe cuprinsul comunei, trei termometre digitale, cu infraroşu, non-contact, cu afişaj LCD şi indicator luminos în trei culori. Furnizorul este o firmă din Iaşi, SC Qmobili SRL, care practică un preţ de 101,15 lei per produs, rezultând o va-loare totală a achiziţiei de 303,45 lei. M.B.   

 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!