0.2 C
Campulung Muscel
03/12/2022

Duster-ul vicelui, plecat în concediu cu cheile maşinii la el, a blocat parcarea cât a ţinut evenimentul auto

Comportamentul viceprimarului Nicolae Zaharia, care se încăpăţânează să nu comunice cu primarul Elena Lasconi, ridică întrebarea firească dacă el va mai rămâne viceprimar. Nu s-ar zice, după absenţele repetate de la Primărie – absenţă justificată de zilele de concediu la care are dreptul – şi după înverşunarea de a nu răspunde mesajelor primăriţei care îl caută pentru urgenţe. Una dintre aceste urgenţe a reprezentat-o evenimentul auto din Piaţa Primăriei, Câmpulung Muscel Tunning Fest, când maşinile participante au fost expuse în Piaţa Primăriei pentru a fi admirate de pasionaţii acestui sport. La popularitatea stârnită de acţiunea în premieră în Câmpulung, care a încins mediul on-line, se cuvenea o organizare impecabilă. Şi nu spunem că n-a fost. Primăria, în calitate de co-organizator şi, mai ales, gazdă, era obligată să fie la înălţimea evenimentului. Ce n-a mers? N-a mers maşina viceprimarului, pe care Nicolae Zaharia a lăsat-o parcată în faţa instituţiei între două perioade de concediu pe care acesta şi le permite fără probleme. Astfel, între automobilele demne de o expoziţie care a tăiat răsuflarea cunoscătorilor a rămas înţepenit, cât a ţinut evenimentul, Duster-ul vicelui, care a tulit-o în vacanţă, luând şi cheile maşinii cu el.

  • Primăriţa a încercat zadarnic să ia legătura cu viceprimarul ca să mute maşina  

Realizând obstacolul care împiedica expunerea maşinilor venite la Câmpulung, primăriţa Elena Lasconi a încercat, în zadar, să-l contacteze pe viceprimar, ca să vină să deblocheze parcarea. Este de neînţeles de ce Nicolae Zaharia, dacă tot o ţine dintr-un concediu într-altul, nu lasă cheile Duster-ului la Primărie, în caz că se iveşte ceva neprevăzut. Evenimentul auto nu era din categoria neprevăzutelor, fiind anunţat de câteva luni. Şi, cu toate acestea, vicelui nu i-a păsat că maşina abandonată în parcare blochează „locul faptei”. Mai grav este că a refuzat să-i răspundă Elenei Lasconi care îl căuta, într-o disperare, ca să mute Duster-ul, pentru buna desfăşurare a evenimentului.

Pentru un membru al conducerii municipiului, este curioasă atitudinea viceprimarului. Şi prin faptul că lipseşte atât de mult, şi prin faptul că refuză să vorbească, dar şi prin faptul că se serveşte de bunuri de care nu mai are nevoie, dacă ne raportăm la atribuţiile acestuia.

În mandatul lui Liviu Ţâroiu, achiziţia unui Duster a avut la bază exclusiv responsabilităţile viceprimarului în calitatea sa de coordonator al ADP. Aşa a fost justificată la timpul respectiv necesitatea achiziţionării unui vehicul de teren: Mărgărin Blidaru era coordonator al ADP-ului şi, în această calitate, pentru deplasările în teren, se preta un Duster.

Or Zaharia a pierdut dintre atribuţii ADP-ul, situaţie în care n-are de ce să mai folosească o maşină de teren. Sau o maşină de serviciu, ţinând cont că domeniile pe care le coordonează, Muzeul şi Biblioteca, sunt la doi paşi de Primărie. Mai repede ajungi pe jos decât cu maşina la instituţiile cu pricina. Şi la cât spaţiu deţine Muzeul, se pregăteşte unul şi pentru biroul viceprimarului dacă deplasarea este o problemă.

Vă amintim că Nicolae Zaharia ocupă cel mai scump birou din Primărie, în care a fost înnoit totul, de la amenajări, până la mobilier şi decoraţiuni interioare. Prin urmare este greu de crezut că se va dezlipi de el, pentru un birou în miezul acţiunii pe care o coordonează. „E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!